Yayınlandığı ilk haftadan beri büyük bir heyecanla takip edilen Teşkilat dizisinin yeni bölümünde oldukça büyük gelişmeler yaşanacak! Her bölüm aksiyon ve gerilimin tavan olduğu Teşkilat dizisinin yeni bölümü oldukça iddialı olacak!

Tims&B şirketi tarafından imzalı Teşkilat dizisi hem konusu hem de popüler oyuncu kadrosu ile sosyal medya platformlarında çokça hayran kitlesi bulunan dizilerden birisi olmayı başardı! TRT 1 ekranlarında yayınlanan dizinin yönetmen koltuğunda Hakan Kırvavaç yer alırken Teşkilat Yazı Grubu tarafından da senaryosu kaleme alınmaktadır. 

Teşkilat dizisi nerede çekiliyor?
Her Pazar akşamı büyük bir heyecanla beklenen Teşkilat dizisinin çekim yeri başkentimiz Ankara'dır. Ankara şehrinde ikamet edenler dizinin setini ziyaret edip oyuncular ile fotoğraf çektirebilir.

Teşkilat 12. bölümde neler olacak?
Fadi seçim çalışmalarına devam etmek ister ancak vücudundaki zehirden dolayı yaşamının büyük bir risk altında olduğunu fark eder! Ekip ise Fadi'yi zehirledikten sonra görevlerinin bittiğini düşünür ancak alacakları bir haber ile büyük bir şok yaşayacaklar! Kimliklerinin ortaya çıkmasıyla da karşı karşıya kalan ekip başka bir sorunla yüz yüze gelmiştir! Hakkı ve Pınar başka bir plan ile harekete geçerler. Ekip hakkında daha fazla bilgiye erişmek isteyen Ceren, Yağmur'a ulaşmayı başarır. Ayrıca Amir ve Fadi arasında gerçekleşen görüşmeleri analiz eden Uzay ise oldukça önemli bilgiye ulaşır!


Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?
Çağlar Ertuğrul    Serdar    
Deniz Baysal Yurtcu    Zehra    
Mesut Akusta    Mete    
Ezgi Eyüboğlu    Ceren
Ezgi Şenler    Pınar    
Mehmet Usta    Zayed Fadi    
Tuncer Salman    Hakkı    
Nihat Alptuğ Altınkaya    Hulki    
Serdar Yeğin    Uzay    
Atılay Uluışık    Sermet    
Yavuz Bingöl    Adem    

Editör: Wan Haber