TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi yeni bölümü ile yine izleyicilerine bol aksiyon dolu anlar yaşatacak! Yayınlandığı ilk günden beri reyting sıralamalarında üst sıralarda yer alan Teşkilat dizisi bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümü ile heyecanla bekleniyor.


Tims&B imzalı dizi ilk bölümü ile Mart ayında izleyici karşısına çıkmıştı. Teşkilat Yazı Grubu tarafından senaryosu kaleme alınan ve Hakan Kırvavaç tarafından yönetilen dizi hem yapım ekibi hem de oyuncu kadrosu ile büyük bir beğeni topluyor! Çekimleri çoğunlukla Ankara şehrinde yapılan Teşkilat dizisinin yeni bölümü dizinin izleyici kitlesi tarafından büyük bir merak içinde bekleniyor.


Teşkilat dizisinin oyuncu kadrosunda kimler var?
Yayınlandığı ilk günden beri oyuncu kadrosu ile dikkatleri üzerine çeken Teşkilat dizisinin kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman, Nihat Alptuğ Altınkaya, Serdar Yeğin, Yavuz Bingöl gibi ünlü isimler yer alıyor. 


Teşkilat dizisi 16 Mayıs Pazar akşamı yeni bölümü var mı?
Pazar akşamlarının en çok izlenen yapımları arasında yer almayı başaran Teşkilat dizisinin yeni bölümünün bu akşam olup olmadığı dizinin izleyicileri tarafından çok merak ediliyor. Ramazan Bayramı nedeniyle birkaç dizi kısa bir tatil arası vermişti. Hayranlar da bu akşam Teşkilat dizisinin yeni bölümünün olup olmayacağını öğrenmek istiyor. TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisinin yeni bölümü bu akşam ekranlara gelecek! Her Pazar akşam 20.00'de ekranlara gelen Teşkilat dizisi bu akşam yeni bölümü ile izleyicisiyle buluşmaya hazırlanıyor!


 

Editör: Wan Haber