TRT1 ekranlarında yayınlanan Teşkilat dizisi bu akşam saatlerinde yeni bölümü ile izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor! Tims&B imzalı dizi bu akşam 10. bölümü ile ekranlara gelerek seyircileri soluksuz bırakacak!
Oyuncu kadrosunda Çağlar Ertuğrul, Deniz Baysal Yurtçu, Mesut Akusta, Ezgi Eyüboğlu, Ezgi Şenler, Mehmet Usta, Tuncer Salman ve Nihat Altınkaya gibi isimlerin yer aldığı aksiyon ve istihbarat teşkilat konulu dizi yayınlandığı günden beri reyting sıralamasında hep zirvede yer alarak ne kadar büyük bir kitlesi olduğunu kanıtlıyor!


Teşkilat 10. bölümde neler olacak?
Türkiye'ye geri dönen ekibin ardından Suriye'de Türk askerlerine karşı büyük bir taarruz yapılır ve bunun sonucunda ise Ankara devreye girerek bölgenin korunması için KORAL sistemlerini harekete geçirir. Ancak daha sonra ekip Fadi'nin büyük planını öğrenir. KORAL sistemlerini devre dışı bırakmak isteyen Fadi'ye karşı ise Ekip büyük bir karar vermek durumunda kalacak. 


Sosyal medyada zirvede!
Bu hafta 10. bölümü ile seyirci karşısına çıkacak olan Teşkilat dizisi hem oyuncu kadrosu hem de dizi konusu ile büyük bir beğeni topluyor. Yayınlandığı ilk günden itibaren Pazar akşamlarının vazgeçilmez dizileri arasında yer almayı başaran dizi en çok izlenen diziler arasında üst sıralarda yer almayı başararak büyük bir izleyici kitlesi edindi. Twitter ve Instagram gibi sosyal medya platformlarında da oldukça büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizi, izleyicilerinin desteği ile her hafta farklı başlıklar ile gündemde kalmayı başarıyor.  Özellikle hayranlar dizinin başrol oyuncuları Çağlar Ertuğrul ve Deniz Baysal’ı iltifat yağmurlarına tutuyor.

Teşkilat 10. bölüm fragmanı

Editör: Wan Haber