TRT 1 ekranlarında pazar akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden teşkilat dizisi şimdiye kadar 4 bölüm ile ekranlara geldi ve adeta pazar akşamları diğer televizyon ekranlarında yayınlanan dizilerin kabusu oldu. Kimi detaylı eleştiriler yapılsa da aslında vermiş olduğu mesajlar bakımından etkinliğini dile getiren dizinin geniş bir hayran kitlesi şimdiden oluştu... Pazar akşamları diğer dizilerin adeta kabusu olan teşkilat, bütün kategorilerden izleyiciyi ekrana taşıyarak reytinglerde birincilik elde etme hususunda problem yaşanmıyor.

Teşkilat 5.Bölümde Neler Yaşanacak?

  • Teşkilat dizisinin bu akşam ekranlara gelecek 5.yeni bölümünde yine aksiyon dolu sahneler izleyici bekliyor. Berlin'de operasyon gerçekleştiren ekipten Hulki karakterinin başı derde girecek.
  • Nihat Altınkaya'nın hayat verdiği Hulki karakteri, yakalanacak ve onu kurtarmak amacıyla ekibin etkili bir plan yapması gerekecek.
  • Deniz Baysal, Çağlar Ertuğrul ile Mesut Akusta'nın başrollerinde oynadıkları dizide, Serdar'ın Ceren'e evlilik teklifi etmesi herkesi fazlasıyla şaşırtacak.
  • Serdar'ın ceren'e yapacağı evlilik teklifi beklenmedik bir karar olarak ön plana çıkarken, bu kararın sonrasında ise Ceren'in nasıl bir cevap vereceği, ikili arasında neler meydana geleceği merak içerisinde bekleniyor.
  • Ceren, açığa çıktığını anlayabilecek mi?
  • Serdar onu kandırmaya devam edebilecek mi? İşte bu iki sorunun cevabı ve çok daha fazlası bu akşamki yeni bölümde netlik kazanacak.

Teşkilat 5. bölüm bu akşam 200'de TRT 1'de!

Editör: Wan Haber