2020 senesinde ekranlara gelen ve yaşanmış olaylar ile Hemen herkesin ilgisini üzerine çekmeyi Başaran kırmızı oda dizisi reytinglerde her zaman en üst sıralarda bulunmayı başarıyordu. Yayınlanmış olduğu günlerde muhakkak ilk sıralarda bulunan kırmızı oda dizisinin birincilikten düştüğü bilinmekte.

 Dizide sergilenen oyunculuk performansları ve dizinin güçlü kurgusu nedeniyle pek çok izleyicinin bir sonraki haftayı adet ip ile çektiği kırmızı oda dizisinin yan karakterleri devamlı değişkenlik gösterse de etkisinden hiçbir şekilde ödün vermemekte.

Terapist Kırmızı Odayı Geride Bıraktı!

Terapist dizisini seyreden izleyicilerin sosyal medya paylaşımları baz alındığında bu dizinin kırmızı oda dizisi ile kıyaslandığı fark edildi.

 İki dizinin de psikolog ya da psikolojik öğeler barındırması nedeniyle kıyaslandığı bu rekabette terapist dizisi ile kırmızı oda dizilerinin ikisini de izleyenleri nezdinde Terapist daha çok ön plana çıkıyor.

Oldukça kısa bölümlerden meydana gelmesi nedeniyle bir çırpıda bitirilebilir dizinin oyunculuk ve sanatçılık kısımları eleştirmenlerden tam not almayı başardı.

Terapisi Dizisi Konusu Ve Oyuncuları

Psikolojik gerilim kategorisine giren terapist dizisi gerek Türkiye’de gerekse de yurt dışında pek çok ödül alan yapımlardan biridir.

 Terapi yapan doktor Çetin ve 5 danışmanı arasında geçen bu dizinin çıkmaz sokaklarını ve Havasını ilk dakikadan itibaren hissetmek mümkündür.

  • Çağdaş Onur Öztürk
  • Dolunay Soysert
  • İlayda Alişan
  • Murat Kılıç
  • Zeynep Çamcı
  • Muhammet Uzuner

 bu dizide rol alıyor

Editör: Wan Haber