Fox TV ekranlarında hafta içi her gün ekranlara gelen eğlence ve temizlik yarışması programı Temizlik Benim İşim bugün yani 9 Mart Salı günü ekranlara gelmediği için izleyiciler tarafından neden ekranlara gelmediği, final mi yaptığı, yayından tamamen kaldırıldı mı? Gibi sorular ile gündeme geldi.

Bu soruların cevaplarını bu makalede bulabilirsiniz. Her gün İstanbul'da değişik bir semte giderek o semtte bulunan ve belirlenmiş olan bir eve giderek Kadir ezildi ve yanındaki konuğunun baştan aşağı bir şekilde temizlemiş olduğu eğlence programı Temizlik Benim İşim hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Haftanın başından itibaren belirlenmiş olan 5 yarışmacı temizlik hususundaki çeşitli becerilerini sergileyerek kıyasıya rekabet ediyor. Salon, mutfak, banyo demeden hemen her yeri iyi bir şekilde temizleyen yarışmacılar, Kadir ezildi ile temizlik yapıyor. Evi en güzel biçimde temizleyen ve diğer rakiplerinden daha yüksek puan almayı Başaran yarışmacı ise hafta sonunda büyük ödüle sahip oluyor. Haftanın ikinci gününde yarışacak olan yarışmacıyı ve temizlenecek olan evi bekleyen izleyenler Bugün FOX TV ekranlarında temizlik Benim işim programının gerek yeni bölümünü gerekse de fragmanını görmedi Fox TV ekranlarında bugün temizlik Benim işim programının yerine masumiyet dizisinin eski bölümü ekranlara geldi.

Temizlik Benim işim programının bugün ekranlara gelmemesini gören izleyenler ise programı neden yayınlanmadığını merak etmeye başladı.

Temizlik Benim İşim İle ilgili FOX TV'den Açıklama Geldi

Fox TV tarafından yapılan açıklamaya göre temizlik Benim işim yarışma programı artık Televizyon ekranlarında yayınlanmayacak. Bu program dijital platformda yayınlanacak. 10.000 TL'lik Büyük ödül veren temizlik Benim işim yarışma programı Birgül Fox TV'nin dijital platformundan yayınlanmaya devam edecek.

Editör: Wan Haber