Survivor 2021 yarışma programına katıldıktan sonra 2 hafta aradan geçti ve gönüllüler takımından Duygu Serap Salman Survivor programına veda etti.

Herkes birbirinin yüzüne gülüp arkasından konuşuyor şeklinde çarpıcı ifadeler kullanan Duygu Serap Salman’ın yarışmadaki sivri çıkışları ile sık sık adından söz ettirdi biliniyor.

Survivor 2021 deki favorisinin Dora olduğunu dile getirerek performans olarak orada olmayı daha az hak eden insanlar bulunduğunu da sözlerine ekledi.

Orada Olmayı Hak Eden Az İnsan Var

Gönüllüler takımında bulunan Duygu,  birbirlerinin yüzüne gülüp arkalarından konuşulduğu durumların olduğunu dile getirerek, Herkes Birbirinin Yüzüne Karşı Gülüyor. Fakat Arkasından Konuşuyor. Ben bunu hiçbir zaman yapmadım, kötü yorum yaptıkları bireylerle samimi oldular, hazmedemediğim bir şey bu. Yorgan gitti kavga da bitti artık pek çok kişi anlatacaklarını düşünemiyorum. Hak eden hak etmeyen diye ayrılmayacağım. Fakat son parkurlarda göstermiş olduğun performansını benden daha az hak eden kesinlikle var orada. Karakter açısından herkes bir şeyleri hak ediyor. Fakat performans olarak daha iyi bir yerde bulunduğumu düşündüğüm insanlar var dedi.

Survivor’ı Hak Eden Tek İsim Dora

Survivor 2021 deki favori yarışmacısının doğra olduğunu dile getiren Duygu Survivor’ı hak eden bir tek odur fakat insanlık olarak sevdiğim biri daha var o da Steven. Aslında çok güzel bir kalbi var Hep Doğruya doğru koşuyor. Tarafsız bir şekilde düşünüyor. Benim açımdan karakter performanstan daha önemlidir. Dora’nın çok düşünmeden hareket ettiğini düşündüğüm için onun adını söylüyorum. Dedi.

Duygu Serap Salman Kimdir?

19 Mayıs 1997 tarihinde Ağrı’da doğmuştur. Personel olarak faaliyet gösteren Salman Yenilevent Anadolu Lisesi’ndeki eğitimini tamamladı. 6 yaşından itibaren spor ile ilgilenen Duygu çok çalışkan olması sebebiyle hemen hemen her spor dalı ile ilgilendi.

 Futbol, voleybol, hentbol, kickbox gibi spor dalları ile uğraştı. Bunun yanı sıra aynı zamanda dansa ayrı bir ilgisi bulunan Salman'ın sosyal medyada geniş bir izleyici kitlesi var.

Editör: Wan Haber