WANHABER

Koronavirüsün etkili olması ve dizi filmlere ara verildiği bir dönemde en çok izlenen eğlence ve yarışma kanalı olan TV8’in survivor programı reyting rekorları kırıyor, Peki dün akşam survivor’da neler oldu? Detaylar haberimizde..

2020 ünlüler ve gönüllerin aralarında yarışma esnasında , yarışmasınında verdiği o heyecan ve zorlukların takımlarda sert tartışmalara sebep olabiliyor. Mücadele sırasında barış ve yasin arasında çıkan sözlü tartşma alevlenince acun Ilcalı ikiliyi zor ayırmıştı. Dün akşam ki konseyde ise Baış ve Yasin için karar veridii.

Verilen kararda 3 ödül yarışmasında yer alamayacak ve ödülden faydaanamayacalar. Acun konseyde konuşma yaptı. “Survivor'da daha önce kavga edip 'Sana akşama şunu yapacağım” diyen yarışmacıları elediklerini söyledi.

Kendilerini kaybettikeri için ceza almak zorunda olduklarını söyleyerek. “İkiniz için de bir karar aldık. Yasin ve Barış bundan sonra takımınızın kazandığı 3 ödülde yer almayacaksınız" dedi.

Kimler eleme adayı odu?

Survivor’da yeni gelen bi diğer karar ise dokunulmazlık oyunu sonrasında kaybeden takımdan eleme adayarı çıktı bu adaylar ise ünlülerden Ezgi gönüllülerden ise Barış oldu.

Dün akşam seyircilerden gelen sms’ler sayesinde barışın adaylığı düştü onunla birlikte daha önce potada olan Evrim ve Cemalcan’ın da adaylığı düştü.

Kim elendi?

Suvivor’da bu hafta en az oy alan ezgi adaya veda etmiş oldu.

Editör: Wan Haber