Survivor’dan elenen isim yarışmacıların söyledikleri yeni isimlerin de eklendiği potada 3 kişinin en az oyu alan ismin açıklanmasıyla birlikte ortaya çıkmış oldu. Dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler takımı ada konseyinde oylama yapmış ve oylamada en çok oyu alan isim Ceyhun olmuştu. Peki, diğer eleme adayları nasıl belli oldu?

SURVİVOR 2020’DE ELEME ADAYLARI KİMLER OLDU?

Acun Ilıcalı’nın en yüksek oyu alan isimleri açıkladığı gecede Yunus Emre ve Yasin en yüksek oyları alan iki yarışmacı oldu. Bu yarışmacılar da potaya dahil olmasını istedikleri isimleri açıkladılar. Yunus Emre daha önceden verdiği sözün arkasında duracağını belirterek Ardahan’ı potaya dahil etti. Yasin ise elenmeyeceğini düşündüğü için Cemal Can ismini söyledi. Böylelikle Cemal Can, Ardahan ve Ceyhun eleme adayları oldular.

SURVİVOR 2020’DE KİM ELENDİ?

Ceyhun, Cemal Can ve Ardahan üçlüsünden en az oyu alan yarışmacı Ceyhun olarak açıklandı. Ceyhun yarışmaya vedasının ardından takım arkadaşları ile vedalaşırken Acun Ilıcalı’ya da teşekkürlerini iletti.

CEYHUN UZUN KİMDİR?

İngiltere Maraton koşusunda 3 dünya rekoru var. 2017’de en hızlı koşu 5 kişi birlikte Scooby doo arabanın içinde koşarak, 2018’de en hızlı maratonu 6 kişi Ghostbusters arabanın içinde koşarak, 2019’da ise en hızlı maratonu 6 kişi Thunderbirds uçak içinde koşarak başarılar elde etti.2018 yılında polisler arasına seçildi ve Prens William ve Prens Harry’nin Kensington sarayına davet edildi. 2 kez bisiklet turuna çıkan Uzun, ilkini Londra’dan Paris'e 24 saatte tamamladı, ikincisini ise Londra’dan Brugge’a 22 saatte tamamladı.

En son koşusunu Kuzey Kıbrıs’ta 2019 yılında gerçekleştirdi. 2017 yılında eşiyle birlikte Londra’da Tanyel's Smile (Tanyel'in Gülüşü) ismiyle kendi vakıflarını kurdu. Tek kızı olan Tanyel’i 2016 yılında kanser yüzünden kaybetti. KKTC’de 0-24 yaş arası kanserle mücadele eden çocuklar ve ailelerine yardım etmeye başladı. CNNTÜRK

Editör: Wan Haber