Survivor'da elenen isim belli oldu. Kıyasıya rekabetin yaşandığı dokunulmazlık oyunlarının ikisinde de mağlup olan Gönüllüler takımı bu hafta beş yarışmacısını birden eleme potasına sokmuştu. Acun Ilıcalı Survivor'dan bu hafta elenen ismi açıkladı.

Gönüllüler Takımından beş aday SMS oylamsına çıktı. Erdi, Sadin, Yiğit, Gökhan ve Elif arasında yapılan SMS oylaması sonucunda en düşük oyu alarak yarışmaya veda eden isim Yiğit oldu.

ELENEN İSİMDEN SON KONUŞMA

Başta, ekibinize çok teşekkür ederim. İlhan abi ve ekibine de çok teşekkür ederim. Bir hatam olduysa Ünlüler takımından özür diliyorum. Gönüllüler takımına gelecek olursak, ada altında toplanmış, kendini takım olarak göremeyen bazı arkadaşlar var. Gökhan'ın dediği gibi çok güzel dostluklar edindim. Yolda gördüğüm zaman selam vermediğim insanlar da olacak. Gözlerine baktığım zaman sinsilik gördüğüm insanlar da var. Delikanlılık ve adamlılıktan bahseden arkadaşlar başkalarının arkasında kuyruk gibi dolaşan insanlar da gördüm. Ben burada olmaktan çok mutlu oldum. Gittiğim için çok üzülüyorum. Hayırlısı buymuş.

DOKUNULMAZLIKTA YENİ KURAL

Oyunlarla ilgili bir yenilik var. Dokunulmazlık oyunları çok kritik oldukları için. Kaybeden takımdan bir kişinin gitme ihtimali çok yüksek olduğu için bundan sonra dokunulmazlık oyunları üçüncü tura kaldığı zaman en iyiler oynayacak ama üç değil beş olan kazanacak. 

ÖDÜL OYUNUNDA ORTALIK KARIŞTI

Survivor 2017'de İletişim ödülü oyununda Sedat ile Volkan karşı karşıya geldi. Parkurda dengesini kaybederek düşen Sedat sakatlığı olan ayağından bir kez daha sakatlandı. Acı içinde yerde yatan Sedat ile ilgili Eser West, 'İşte Böyle olur' deyince sinirler gerildi. Eser'e karşılık veren Furkan; 'Ne acımasız adamsın' dedi. Daha sonra Eser ile Serhat arasında gerginlik yaşandı.

Tansiyonun yükseldiği Survivor 2017 oyun parkurunda ikili arasında büyük gerilim yaşandı. Araya giren yarışmacılar sayesinde birbirinden uzaklaştırılan ikili uzun süre sonra sakinleşti. (milliyet)

Editör: Wan Haber