20 Şubat tarihinde ekranlara gelen Survivor yarışma programında Yunus Emre'ye Ne oldu? soruları yanıt aramaya başladı Yunus Emre Karabacak nerede, her yerde aranmaya başladı. TV 8'in Fenomen yarışması Survivor yeni bölümleriyle ekranlara gelmeye devam ediyor her cumartesi akşamı olduğu gibi Dün akşam da ekranlara gelen bir yarışma programında özelliklede Market oyunu ve bir dokunulmazlık mücadelesinin ekranlara taşlandı. Survivor yarışma programında Yunus Emre Karabacak yokluğu dikkat çekti. Durum böyle olunca Survivor Yunus Emre'ye Ne oldu? Aranmaya başladı işte detaylar...

20 Şubat Survivor Yunus Emre'ye Ne Oldu? İşte bu soru, son iki gündür arama motorlarında araştırılıyor. Bunun sebebi ise 20 Şubat tarihinde ekranlara gelen Yani dün akşam ekranlara gelen Survivor yarışma programında Yunus Emre Karabacak ortalıkta görünmemesi durum böyle olunca izleyenler haliyle merak edip ve bu sorunun cevabını başta arama motorları olmak üzere çeşitli sosyal medya platformlarında Dile getirmeye çalıştı.

Survivor Yunus Emre'ye Ne oldu?

Yunus Emre, Survivor yarışma programında gönüllüler grubunda talihsiz bir kaza geçirdi. Üç gün önce adada yemek yapmak amacıyla Arkadaşlarına yardım eden Yunus Emre, yemek yapılan yerde köz olduğunu görünce onu toplayıp dökmek istemişti. Fakat dökmeye götürürken ayağı devrilen Yunus Emre Karabacak ufak bir sakatlık geçirdi. Ayağı yanan ve Ayağında şişlik oluşan Yunus Emre bu sebeple müsaade altına alındı.

Yunus Emre Karabacak Survivor'a Ne Zaman Dönecek?

Bu konu ile ilgili başta Acun Medya olmak üzere yetkililerden herhangi bir Resmi açıklama yapılmadı. Bu sebeple de Yunus Emre Karabacak, Survivor yarışma programına ne zaman dönecek sorusu henüz yanıt bulmuş değil. Fakat Yunus Emre Karabacak’ın Survivor yarışma programına ne zaman katılacağı ile ilgili herhangi bir haber ortaya çıktığı zaman bu satırlardan okuyabilirsiniz?

Survivor Yunus Emre Kimdir?

11 Şubat 1990 senesinde Erzurum'da dünyaya gelmiştir. 31 yaşındaki Karabacak, uzun senelerdir Güreş sporu ile ilgileniyor. Diğer taraftan Yunus Emre Karabacak, 2020 senesinin Kasım ayında hayatını kaybeden ünlü güreşçi Reşit Karabacak’ın Da oğludur. Survivor 2021 yarışmacıları arasında dikkatleri üzerine çekmeyi Başaran Yunus Emre Karabacak, Erzurum'da dünyaya gelmiştir. Bursa'da hayatını devam ettiren ve babası Reşit Karabacak temizinden gideyim Survivor Yunus Emre Karabacak, 20 yıldır güreş yaptığını dile getiriyor. Yıldızlar ve gençler kategorisinde Türkiye dereceleri bulunan başarılı güreşçi, Kırkpınar’da 3 defa dereceye girmiştir.

Editör: Wan Haber