Survivor yeni takımlar belli oldu mu? Ünlüler ve Gönüllüler takımlarının artık karışık şekilde yola devam etmesi bekleniyor. Yeni takım seçimlerine hangi takımın kimlerden oluştuğu araştırılmaya başlandı. Survivor 2020'de birleşme partisinin coşkusu yaşanıyor. İşte Survivor yeni takımlar belli oldu mu? Survivor yeni takımlar nasıl oldu? Survivor 2020 yeni takımlar kimler? Merak edilen detaylar haberimizde...

Survivor 2020 birleşme sonrasında takımlar nasıl oluştu?

Yarışmada geçen sezon birleşme partisiyle birlikte takımlar karılmıştı. Bu senede takımların karılacağı söylenmişti. Takımlar birleşme partisinden sonra son halini aldı. İzleyiciler kimlerin aynı takımda yer alacağını ve yeni takımlar sonrası yarışmanın nasıl ilerleyeceğini merak ediyor.

Sercan ile Nisa aynı takıda mı olacak?

Survivor 2020’nin en konuşulan olayı şüphesiz Sercan ve Nisa arasındakiler oldu. Eski futbolcu Sercan Yıldırım’ın Nisa’ya karşı tavırları sonrası herkes ikilin arasında ne olduğunu konuşmaya başlamıştı. Takımların karışacağının gündeme gelmesiyle ikilinin aynı takımda olup olmayacağı da merak ediliyor.

Takımların lideri kim oldu?

Sunucu Acun Ilıcalı birleşme partisi sonrası takımların karılacağını ve yeni takımlarda birer liderin olacağını açıklamıştı. Merak edilen bir diğer konuda bu liderlerin kim olacağı oldu. Takım liderlerini yarışmacılar oylama yaparak seçecek. Bu nedenle beklenen iki liderin Barış ve Mert olması yüksek ihtimal.

13 Nisan Survivor birleşme sonrasında yeni kurallar nasıl oldu 2020?

Acun Ilıcalı birleşme partisinde takımların karılacağını açıklarken, yeni takımlarla beraber yeni kurallarında geleceğini belirtmişti. İzleyiciler birleşme sonrası oluşacak yeni takımları ve yeni kuralları merakla bekliyor. Birleşme sonrası yarışmaların heyecanının bir kat daha artması bekleniyor. Yeni takım tahminleri Takımların karılmasının ardından yeni takımlarla ilgili olabilecek en yüksek ihtimalle belirlenen takımlar şu şekilde;

Ünlüler:

1-Mert

2-Yasin

3-Sercan

4-Ersin

5-Nisa

6-Elif

7-Evrim

8- Gizem

Gönüllüler:

1-Barış

2-Yunus Emre

3-Aycan

4-Aşkım

5-Ardahan

6-Berkan

7-Cemal Can

8-Ezgi

SuperHaber.tv

Editör: Wan Haber