Survivor yarışmasından dün akşam ekranlara gelen bölümde tuvalet ödülü için ünlüler ve gönüllüler takımı kıyasıya mücadele ettiler. Mücadelenin sonunda gönüllüler ödülün sahibi oldu.

TV8 ekranlarının büyük bir ilgiyle izlenen yarışması Survivor Türkiye'nin dün akşam yayınlanan bölümünde ödül oyunu heyecanı yaşandı. Bir iki farklılık ile güncellenen deniz parkurunda türlü engelleri aşmaya çalışan yarışmacıların mücadelesi izleyicilere heyecanlı anlar yaşattı.

Oyuna iyi başlayan gönüllüler oldu ve skoru 5-3'e getirdi. Sonrasında ünlülerin üst üste aldığı sayılar ekrana geldi. Ve 9-6 üstünlüğü ele geçirdi. Poyraz ile Ayşe ve Berkay'ın aldığı sayılar ile skor 9-9 oldu. Ve ödül oyunu bayrak yarışına kaldı. Nefes kesen bayrak yarışında kazanan gönüllüler, 10-9 skorla ödül oyununu kazandı.

Survivor Türkiye'de ödül oyununu kazanan gönüllüler takımının kampına bir hafta boyunca kullanabilecekleri tuvalet verildi. Ayrıca yarışmacılar pirzola, patates kızartması ve salata yedi. Yemekten önce kazandıkları tuvalete giden yarışmacılar doyasıya aynaya bakarak yüzlerini yıkadı.

Editör: Wan Haber