TV8 kanalında çıkan Survivor yarışmasında ünlüler takımında Doğan’ın Barış’a karaktersiz demesi üzerine Barışın saldırıya geçmesi iki ünlü isminde adada diskalifiye olacağı iddia edildi.

TV8 ekranlarından izleyici ile buluşan Acun Ilıcalı'nın sunduğu Survivor 2021'e, yeni bölüm fragmanında yaşanan büyük olay damgasını vurdu. Ünlüler takımının yarışmacılarından Doğan ve Barış'ın hakarete ve fiziki müdahaleye varan kavgası, gündeme diskalifiye iddialarını getirdi.

" Sen karakterini burada belli ediyorsun "

Fragmanda oynadıkları oyundan sonra sinirlerin gerildiği görülen ünlüler adasında, Doğan'ın, Barış'a, "Sen karakterini burada belli ediyorsun. Anladın mı?" dediği görülüyor. Doğan'ın sözleri üzerine sinirlenen Barış ise yarışmacının üzerine yürüyerek, "Ne karakterinden konuşuyorsun? Karakterden konuşma seni var ya..." sözleriyle tepki gösteriyor.

Doğan'a saldırmak için Barış'ın koştuğu da görülen fragmanda, takım arkadaşları ikiliyi ayırmaya çalışıyor. Hakarete ve fiziki müdahaleye varan bu görüntülerin ardından iki ismin Survivor'den diskalifiye edileceği iddia edildi. Adaya veda edip etmeyecekleri merak konusu oluştururken, gözler yayınlanacak yeni bölüme çevrildi.

Editör: Wan Haber