Surivor yarışmasında dün akşam gönüllüler takımı arasında gergin anlar yaşandı Steven ile tartışan Reşat sonradan Ayşe ve Poyraz’la tartışma içerisine girdi.

Her bölümü nefes kesen Survivor 2021, dün akşam yepyeni bölümüyle ekrana geldi. Dokunulmazlık ve ödül oyunlarının yanı sıra Anlat Bakalım oyununu oynayarak hem stres atan hem de ödül kazanan takımlar, dün akşamki bölümde yine bir araya geldi.

Reşat alev gibi parladı

Kazanan takımın pilav üstü tavuk döner yiyeceği Anlat Bakalım'da eğlenceli anlar yaşanırken bir anda ortam gerildi. Gönüllüler takımından Steven ile Reşat arasında yaşanan gerginlik takımı karıştırdı. Steven ve Öykü'nün Anlat Bakalım'da iyi performans sergileyememesi Reşat'ı kızdırdı. "Steven hiç umurunda değil" diyen Reşat'a Steven tepki gösterdi

Survivor 2021'de ortalık karıştı! Gönüllüler takımı yarışmacıları birbirine girdi

Ayşe ortalığı karıştırdı.

Anlat Bakalım oyunu sırasında Reşat ve Ayşe arasında da gergin anlar yaşandı. Ayşe'nin oynamak istememesi nedeniyle çıkan gerilimde tansiyon yükseldi. Ayşe'nin "Modum düşük. Oynamak istemiyorum" sözleri sonrasında Reşat çılgına döndü. Ayşe'nin 'Bu beni ilgilendiren bir şey. Lütfen artık buna bari karışmayın' demesiyle takımdaki gerginlik had safhaya çıktı.

Survivor 2021'de ortalık karıştı! Gönüllüler takımı yarışmacıları birbirine girdi

"Sen bana cahil dedin "

Sinirlerine hakim olamayıp 'İsyan edeceğim en sonunda' diyen Reşat, "Sen bana cahil dedin. Yaşına başına bak ayıp. 30 yaşında adamım" diyerek tepki gösterdi. Öfkesi dinmeyen Reşat "Benim için bitmiştir. Lafın nereye gittiğini bileceksiniz. Hala cahilsin dedi bana" ifadelerini kullanıldı.

Survivor 2021'de ortalık karıştı! Gönüllüler takımı yarışmacıları birbirine girdi

Gerginlik sonrası takım arkadaşları Reşat ve Ayşe'yi sakinleştirmeye çalıştı. Survivor'da Anlat Bakalım oyununu gönüllüler takımı yarışmacıları, tavuk döner ve pilav ödülü kazandı.

Editör: Wan Haber