2020 yılında Survivor’a katılan yarışmacılardan Mert Öcal ve Evrim Keklik 2021 yılında Survivor panorama programında yorumculuğa başladı.

Mert Öcal ve Evrim Keklik geçen yıl Survivor yaraşmasına katılan ikili bu yıl Survivor Panorama programında yorumcu olarak katılacaklarını açıkladıktan sonra hem hayran kitlesi hem de Survivor izleyicileri tarafında merak edildiler. Son günlerde en çok araştırılan ikili oldular.

Mert Öcal kimdir?

Mert Öcal bir dönem Arka Sokaklar ve Sen Çal Kapımı dizilerinde görev almış ve 2020 yılında da Survivor’a katılarak izleyicilerin havzasında yer edinmişti. Başarılı oyuncunun şu an çok büyük bir hayran kitlesi var. Sosyal medya hesabı üzerinde Survivor panorama programında yer alacağını duyuran Mert Öcal Survivor Panaroma’da görüşmek üzere notu ile duyurdu.

Evrim ve Mert Survivor Panaroma’da 14 Ocak 2021’de yayınlanan Survivor Panaroma programında Hakan Hatipoğlu, Mert Öcal ve Evrim Keklik yer aldı. 2021 Yeni sezon yarışmacıları ile ilgili yorumlarda bulunan Mert Öcal merak edilirken özellikle Aşk-ı Memnu dizisinden tanınan Batuhan Karacakaya için ‘Batuhan belki benim gençlik halim olur’ açıklaması ile dikkat çekti.

Editör: Wan Haber