Dün akşam ekranlara gelen 25.bölümünde takımlar bazlama tost ile 10.000 TL'lik hediye çeki ödülünü kazanmak amacıyla ter döktü. Ödül oyununu da Anlat Bakalım’ı da ünlüler takımı kazanmayı başardı. Yarışmacıların zorlu parkurlarda karşı karşıya geldiği gecede kaptanlık bu hafta el değiştirmiş oldu.

 Takım Kaptanları Kim Oldu?

Ödül öncesinde Survivor yarışma programında haftalık seçim amacı ile yarışmacılar oylarını kullandı. Gönüllüler ile ünlüler takımlarının yarışmacıları aracılığı ile verilmiş olan olaylar neticesinde ünlüler takımında kaptan değişmeyerek yine Barış oldu. Gönüllüler takımında ise Reşat, kaptanlık yapmak istemediğini dile getirdi. Böylelikle gönüllülerde yapılan oylama ile Yunus Emre yeni kaptan seçildi.

Anlat Bakalım Oyununu Kim Kazandı?

 Survivor yarışma programının eğlenceli oyunlarından olan anlat bakalım uygulamasında yarışmacılar streslerini attılar. Eğlenceli anlara vesile olan anlat bakalım yarışmasında en fazla kelimeyi bilen takım ünlüler takımı oldu. Bu neticeler ile beraber anlat bakalım oyununu da kazanan ünlüler gecenin 2 ödülüne de birden sahip oldu. Gönüllüler takımı ise kamp alanlarını eli boş dönmek zorunda kaldı.

 Bu Arada Survivor Yarışma Programına 3 Yarışmacı Aynı Anda Katıldı

 Birisi, Yiğit Oruçoğlu’dur. 19 Ocak 2000 tarihinde İstanbul Kadıköy'de dünyaya gelmiştir. Şimdiye kadar hayatında devamlı sporun olduğunu dile getiren Yiğit Oruçoğlu aslen anne tarafından Trabzon, baba tarafından ise Erzincanlıdır. Diğer yarışmacı ise Öykü uysaldır. 1990 tarihinde İzmir'de dünyaya gelmiştir. Güzel yarışmacı, Uşak'ta yaşıyor. 2015 senesinde İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi'nden mezun olmuştur. Diğer bir yarışmacı ise Berkay Yuvakuran’dır. 2021 yeni yarışmacıları arasında bulunuyor. 1997 tarihinde dünyaya gelmiştir.

Editör: Wan Haber