TV8 ekranlarında izleyici ile buluşan Survivor 2021’e yeni yedek yarışmacılar katıldı. Survivor 2021 yarışmasında ünlüler grubunda bulunan Survivor Gonca Kakar yedeklerden yarışmaya dahil oldu. Boyu ile dikkatleri üzerine çeken Survivor Gonca Kakar merak edilmeye başlandı. Peki Survivor Gonca Kakar kim işte cevabı haberimizde.

 TV8 kanalının sahibi Acun Ilıcalı’nın hazırlayıp sunduğu Survivor yarışma programında meydana gelen sakatlıkların sonrasında yeni yedek yarışmacılar adadaki yerini aldı. Bunlardan biri de ünlüler takımına dahil olan Gonca Kakar oldu. Spor ile yakından ilgilendiğini söyleyen ve pilates eğitmeni olan Gonca Kakar, BESYO eğitimini aldı. Peki Gonca kim, nereli, işte Gonca ile ilgili her şey.

Yarışmacılar arasında dikkatleri üzerine çeken bazı kimileri muhakkak ortaya çıkıyor. Bunlardan biri de Gonca Kakar’dır.

Fiziki yapısı ile dikkatleri üzerine çekmeyi Başaran Gonca kakar Özellikle de spor ile ilgilendiği için çok güçlü bir fiziki yapıya sahiptir.

Survivor Gonca Kakar Kimdir?

Yedek olarak Survivor yarışma programına katılan Gonca Kakar 1989 senesinin 1 Temmuz tarihinde dünyaya gelmiştir. Mersin Üniversitesi’nde eğitim gören Gonca Kakar, BESYO eğitimini tamamlamıştır. Beden eğitimi öğretmeni ve pilates eğitmeni olan Gonca kadar güçlü fiziki yapısıyla dikkatleri çekiyor. 1.77 boyunda ve 64 kilo olan Gonca Kakar'ın hobileri arasında ise dalış yapmak, spor yapmak, kitap okumak, yeni müzikler ve yerler keşfetmek bulunuyor.

Survivor 2021 gönüllüler ve ünlüler heyecanlı yarışmalar ve müsabakalarla bu akşam TV8 ekranlarında sizlerle beraber olacak Sakın kaçırmayın!

Editör: Wan Haber