Survivor Hayrettin Karagöz 1 Ocak 1984 tarihinde İstanbul Bakırköy’de dünyaya gelmiştir. Gerçek adı Hayrettin Onur Karagöz'dür. Ahmet Hamdi Tanpınar İlköğretim Okulu’na başladıktan sonra Yahya Kemal Beyatlı lisesini bitirdi ve Kadir Has Üniversitesi Reklamcılık bölümündeki eğitimini tamamlamıştır. Tiyatro çalışmalarına üniversite öğrencisiyken başladı. 2004 ile 2009 seneleri arasında Dario fo’nun borazan ve adlı oyununda Komiser karakterini oynadı. Hemen ardından Alfred Jerry’nin adlı oyununda başrol oynadı.

Survivor Hayrettin Kariyeri

Kral übü karakteri ile İstanbul Belediyesi Kültür Anonim Şirketi tarafından en iyi erkek oyuncu ödülüne layık görülmüştür.

Üniversite arkadaş grubu ile bir ekip kurdu ve videolar çekip sosyal medya platformlarında yayınlanmaya başladı. Okul hayatının son 2 senesi Beyoğlu’nda stand up gösterileri yapmak ile geçti. Üniversitenin son yılında dönemin favori filmi Issız Adam dizisinde Çağan Irmak'a karşı çektikleri Kızsız Adam videosu medyada büyük bir ses getirdi.

Hayrettin’in Oynadığı Diziler Televizyon Programları

2013 senesinde Atv’nin Ramazan amacıyla hazırlamış olduğu 30 bölümlük yarışma programı ile ekranlara gelmişti. Son 2 senedir Fanta markasının Reklam yüzlüdür ve her sene düzenlenen Fanta Gençlik Festivali’nde sahne alıp izleyicilere eğlence dolu bir şov sunmaya devam ediyor. Fanta aracılığı ile hazırlanan ve kendisinin de bulunduğu Sokak oyunlarının kahramanları viral erkek filmi kristal elma ödülüne layık görüldü.

  • İlk Öpücük sinema filmi
  • kalk gidelim TV dizisi
  • vezir parmağı sinema filmi
  • Gelecekten Bir Gün sinema filmi
  • kızsız adam kısa film
Editör: Wan Haber