22 Mart Pazar akşamı TV8'de yayımlanan Survivor'da yine heyecanlı bir bölüm gerçekleşti. Dokunulmazlık oyununda nefesler tutuldu. Zaman zaman gergin anların yaşandığı dokunulmazlık oyununda en iyi performanslar da belli oldu.

Survivor'da haftanın ilk dokunulmazlık oyununu ünlüler kazanmıştı. Dün oynanan 2. dokunmazlık oyununu ünlüler takımı 1-0'lık avantajla çıktı.

Survivor'da bu hafta 2. dokunulmazlık oyununu Ünlüler takımı 10'a 8 kazandı. Böylece Gönüllüler takımı eleme adayını belirlemek üzere konseyde toplandı.

Survivor'da oynanan dokunulmazlık oyunu sonrası Gönüllüler takımı eleme adayını belirlemek üzere konseyde toplandı.

Konseyde açıklama yapan Acun Ilıcalı artık çarşamba günleri de yayın olacağını açıklayarak o gün performans birincileri oyunu oynanacağını duyurdu.

Konseyde yapılan oylama sonrasında ise 1. eleme adayı Ceyhun Uzun oldu.

Sms oylamasında en yüksek oyu alan iki yarışmacı ise, elemeye kalacak diğer iki ismi belirleyecek. Survivor'ın Salı akşamı ekrana gelecek olan 27. bölümünde bu üç yarışmacı arasında en az oyu alan isim adaya veda edecek.

Survivor'da bir haftalık bekleyiş sonrası performans birincileri belli oldu. Survivor'da haftalık ve genel performans değerlendirmesi şöyle:

Editör: Wan Haber