TV8 ekranlarında Acun Ilıcalı'nın yapımcılığını ve sunuculuğunu üstlendiği ve yayın hayatına devam eden Survivor 2021 gönüllüler takımı ve ünlüler takımı arasında kıran kırana mücadele devam ediyor. Bu haftalık erzak ödül paketi kazanmak amacıyla karşılaşan iki grup arasında ipi göğüsleyen takım gönüllüler oldu.

Dokunulmazlık oyununu kaybeden takım olan ünlüler takımı konseye gitti ve eleme potasına gitti ve eleme potasına bir ismini gönderdi.

Survivor'da eleme adayı cumartesi gecesi artık kesinleşti.

Dün akşam yarışmada Market ve dokunulmazlık oyunu ile ekranlara gelen Survivor 2021 de takımlar adada kalmak amacıyla parkurda kıran kırana mücadele etti.

Kıyasıya mücadelenin yaşandığı gecede, dokunulmazlık oyununu kazananı gönüllüler olurken, ünlülerde ise eleme adayı Gonca oldu.

Gonca'nın takım arkadaşı çağırıyor daha önce yaptığını iddia ettiği hareket ile alakalı şok suçlamaları Survivor 2021' in dün akşam ekranlara gelen 51. yeni bölümünde gerginliğe sebep oldu.

Bu durum yarışmacıların da vermiş oldukları oylara da yansıdı.

Survivor'da Eleme Adayı Kim Oldu?

Dokunulmazlık parkurunda ünlüler takımı oyunu kaybeden ve takımın sonunda da konseye giden grup oldu. Ünlüler

takımı konseyde halktan gelen SMS oylamasına çıktı. Verilen sürenin sonrasında yarışmacılar eleme adayını belirlemek amacıyla oynamalarını yaptı. Acun Ilıcalı ise oylamadan sonra sonuçları açıkladı. Cumartesi akşamı en çok ismi yazılan isim Gonca oldu. Böylece Survivor'da haftanın ilk eleme adayı olarak açıklandı.

Survivor'dan elenen isim kim oldu ise 23 Mart Salı gecesi açıklanacak ve belli olacak.

Editör: Wan Haber