Survivor Çağrı Atakan’ın sunucu Murat Ceylan'ın üzerine yürümesiyle Acun Ilıcalı’nın buradan gidersen mutlu oldurdum demesi özerine Çağrı Atakan gözyaşları içerisinde kararını verdi.

Yayınlanan her bölümüyle izleyicileri ekrana kilitleyen Survivor 2021, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Barış'ın rahatsızlığından dolayı acil durum konseyinin toplandığı yarışmaya Çağrı'nın kararı damga vurdu.

Buradan gidersen mutlu olurum

Geçtiğimiz günlerde yayınlanan bölümde iletişim oyunu sonrası karşı takımın yarışmacısına sinirlenen Çağrı, sakin olması konusunda kendisini uyaran sunucu Murat Ceylan'ın üzerine yürüyerek tepki göstermişti. Yaşanan gerilimin ardından açıklama yapan Acun Ilıcalı, "Arkadaşıma yapılan bu hareketi kabul etmiyorum. Yarışmayı bırakıyorum dersen mutlu olurum. Şimdi bize kararını söyle" demişti. Ilıcalı'nın sözlerinin ardından gözyaşlarına boğulan Çağrı, ise 1 hafta süre istedi.

Barış için düzenlenen acil durum konseyinde söz hakkı alan Çağrı, gözyaşları içinde şu ifadeleri kullandı: "O gece pişmanlığımı dile getiremedim. Buraya gelmeden Türkiye'nin en çok izlenen dizisi, Çukur ailesini bıraktım. Buraya gelirken ikinci hedefim Acun Medya ailesinin bir parçası olabilmeyi hedefliyordum. Birinci hedefim ise annemdi. Annemi gururlandırabilmek onu üzmemek istiyordum."

"3 sene önceye kadar oyunculukla alakam yoktu "

"3 sene önceye kadar oyunculukla alakam yoktu. Annem kanser oldu ve onu ben kanser ettim. Çok üzdüm annemi ve ondan sonra onu üzmeyeceğime yemin ettim. Çukur dizisinde rol almaya başladım ve annem de hayata tutundu ben oyuncu olunca. Sizden böyle tepki almam beni çok üzdü mahvetti. Abi kardeş gibi olacağımızı düşünmüştüm.

Sizden süre istemiştim. O gece uyumadım ve sabah kararımı verdim. Bana iki yol sundunuz; ya gururlu bir insan olarak buradan gideceğim ya da gururumu bir kenara bırakıp burada kalacağım. Kararımı verdim. Kusura bakmayın Acun bey gururumu bir kenara bırakarak annemi mutlu etmeye karar verdim. Tabi önce halk buna müsaade ederse. Buradan annem için savaşmaya devam edeceğim ve onu üzmeyeceğim. Anneme de onu sevdiğimi söylemek istiyorum bir daha böyle bir şey olmayacak.

Editör: Wan Haber