Geçtiğimiz bölümde ünlüler takımında yarışan Çağrı Atakan sunucu Murat Murat Ceylan'ın üzerine yürümesiyle Acun Ilıcalı’nın, buradan gidersen mutlu olurum demesi üzerine Çağrı gözyaşları içerisinde kararın açıklıyor.

TV8'de yayınlanan Survivor 2021'in bu akşam ekrana gelecek olan 45. yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Nefes kesen anların yaşandığı Acun Ilıcalı, Survivor'da Barış'ın sakatlığından dolayı acil durum konseyi düzenliyor.

Çağrı adaya veda mı edecek?

İletişim oyunundan sonra karşı takımdan bir yarışmacı ile tartışan Çağrı, kendisini sakin olması için uyaran sunucu Murat Ceylan'a "Ne yeter? Sana ne?" diyerek yürümüştü. Yaşanılan olayı affetmeyen Acun Ilıcalı, 5 ödülden men cezası verdiği Çağrı'ya "Şimdi Survivor'dan ayrıldığını açıklarsan mutlu olurum. Kararını hemen ver" demişti. Yeni bölümde toplanan konseyde söz hakkı alan Survivor Çağrı, kararını verdiğini açıklıyor.

Boğazı düğümlendi

Gözyaşları içinde konuşan Çağrı, "Kararımı verdim. 'Buradan gitmen beni mutlu eder' dediğinizde boğazım düğümlendi ve konuşamadım. Bana iki yol sundunuz. Ya gururlu bir insan olarak buradan gideceğim. Ya da gururumu bir kenara bırakıp burada kalacağım" ifadelerini kullanıyor. Çağrı'nın konuşması sırasında diğer yarışmacılar da duygusal anlar yaşıyor. Çağrı'nın kararı ise bugün yayınlanacak olan yeni bölümde belli olacak.

Editör: Wan Haber