2021 Survivor yarışma programında gönüllüler takımında yarışan Berkay Yuvakuran, hem eski futbolcu bir babanın oğlu ve aynı zamanda da genç bir kalecinin üçüz kardeşi olarak karşımıza çıktı.

Survivor 2021 yarışma programında, Berkay Yuvakuran yedek yarışmacı olarak dahil olmuştu. Berkay senelerce Galatasaray ve Fenerbahçe forması giyen milli futbolcu Semih Yuvakuran'ın oğlu çıktı. Berkay, ayrıca Beşiktaş’ta da forma giyen kaleci Utku Yuvakuran üçüz kardeşlerinden biridir.

2021 Survivor gönüllüler takımına dahil olan Berkay Yuvakuran kendisini hırslı, sinirli, eğlenceli bir kişilik olarak tanımlıyor. Survivor yarışma programına katılmak gayesinin ise buradaki heyecanı sonuna kadar yaşamak ve savaşçı kimliğini ortaya çıkarmak istediğini dile getiriyor.

Berkay Yuvakuran Kimdir?

2 Kasım 1999 tarihinde İstanbul’un Şişli semtinde dünyaya gelen Berkay Yuvakuran, Türk futbol tarihinin en önemli isimlerinden birisi olan, bir dönem Fenerbahçe ve Galatasaray’da forma giyen eski milli futbolcu Semih Yuvakuran'ín oğludur.

 Aile kökleri Makedonya’ya dayanan Berkay Yuvakuran, baba tarafından ise Bursalıdır. Üçüz olarak dünyaya gelen Berkay Yuvakuran’ın Alperen ve Utku isminde kardeşleri de vardır. Ayrıca Utku Yuvakuran şu anda Beşiktaş’ta kaleci olarak  forma giyiyor.

Berkay Yuvakuran’ın kardeşi Utku Yuvakuran, Beşiktaş'ta halen aktif bir şekilde kaleci olarak forma giymektedir.

Berkay Yuvakuran, futbol yaşamına Pendik sporun alt yapısında başlamıştır. Güçlü fiziği, hava topu hakimiyeti ve sert şutları ile yer aldığı takımlarda adından sıklıkla söz edilmekte başlamaktadır.

Berkay Yuvakuran şu anda Survivor yarışma programında gönüllüler takımında ter döküyor.

Editör: Wan Haber