TV8 ekranlarında ilgi ile takip edilen Survivor 19. yeni bölümü ile ünlüler ve gönüllüler takımı iletişim oyunu açısından kıyasıya mücadele ederken, ada konseyi haftanın elenen ismini açıkladı. Haftanın ilk eleme adayı gönüllüler takımından Duygu Serap Salman olmuştu.

 Survivor programında kim elendi kim gidecek, kim kaldı? Bu soruların cevapları ve çok daha fazlası bu akşam TV8 ekranlarında sizlerle beraber olacak.

Survivor 4 Şubat SMS Oylaması Sıralaması İle Kim Elendi?

Survivor 2021 dur durak bilmeden devam ediyor. 2 Şubat 2021 SMS neticeleri ile dün akşam elenen yarışmacı böylelikle belli oldu. Yapılan Ada konseyinde gönüllüler takımından Ayşe, duygu ve Reşat eleme adayları olarak açıklandı. Dün akşamki ada konseyinin sonrasında elenen yarışmacı ise SMS sıralaması ve halk oylaması neticelerine göre belirlendi. Bu isim Duygu oldu.

Survivor’da İlk Eleme Adayı Kim Oldu?

Survivor’da haftanın ilk eleme adayı ise gönüllüler takımından Duygu Serap Salman olmuştu. Gönüllüler takımında kaybedilen ilk dokunulmazlık oyununun sonrasında duygunun kendisi dışında bütün takım arkadaşları duygunun adını yazdı. Survivor ikinci eleme adayı ise Poyraz oldu.

Survivor Son Bölümde Neler Olmuştu?

Survivor’ın ekranlara gelen son bölümünde kritik dokunulmazlık oyununu sonrasında gönüllüler takımı ada konseyininde gerçekleştirilen oylamalarda potaya Poyraz adı girdi. Ada oylamasında Aleyna ile Hanzade’nin isimleri 2’şer defa yazılırken, Poyraz’ın ismi 5 defa yazıldı. Survivor’da haftanın ilk eleme adayı ise cumartesi günü Duygu olmuştu. Survivor 2 Şubat Salı gecesi yapılan oylamada ise bir isim daha postaya girmişti.

Survivor yeni bölümüyle bu akşam 20:00’da tv8’de!

Editör: Wan Haber