ABD'nin ünlü TV kanallarından CW, bu kış sezonunda yayınlanacak olan dizilerinin yayın tarihlerini açıkladı. Kanalın merakla beklenen dizisi Batwoman, bu yıl yayın hayatına başlarken, Supernatural ise son kez ekranlara gelecek.

Supernatural dizisinin 15. ve final sezonu, 10 Ekim’de yayınlanmaya başlayacak ve Winchester Kardeşler, epik hikayelerini sona erdirecek. Dizinin son sezonunda, Sam ve Dean, çeşitli mitolojik yaratıklarla, meleklerle ve şeytanlarla savaştıkları sonu gelmeyecek gibi görünen dünyayı kurtarma görevlerine devam ediyor. Son sezonda Tanrının Kendisi ile yüz yüze gelen kardeşler, yarı melek çocukları Jack’i öldürmeyi reddetmişti. Bunun üzerine de Tanrı, bütün gerçekliği sona erdirme kararı almıştı. Supernatural, Warner Bros tarafından çekiliyor.

Tanrı ile tüm gerçekliği kurtarmak için mücadele etmek, Winchesterlerin hikayesi için uygun bir son gibi gözüküyor. Zira 15 yıl içerisinde kardeşler, kahvaltıda iblis dövüp öğleden sonra mitolojik yaratık tokatlayacak seviyeye geldi. Supernatural’in en iyi hikayelerinden bazıları, Cennet ile Cehennem arasındaki savaşta geçmişti. Serinin son sezonda da aynı başarıyı yakalaması bekleniyor. Jensen Ackles, seride ne yaşanırsa yaşansın kardeşlerin beraber yaşayacağını, en nihayetinde bu hikayenin kardeşlerin yolculuğu olduğunu belirtiyor.

Supernatural dizisinin bütün fantastik yanlarına rağmen, serinin ana gücü Sam ve Dean Winchester kardeşlerin arasındaki duygusal etkileşimden geliyordu. Dizinin hayranları, son sezonda Tanrı ile olan mücadelelerinde iki kardeşin hikayesinin tatmin edici bir sona bağlanmasını bekliyor. 

(Webtekno)

Editör: Wan Haber