Bu nedenle Art arda yapımlarına veda etmek zorunda kalıyor. Ayrıca yeni yayınlanmış olan dizilerde de tam manasıyla umduğunu bulamadı. Özellikle de iyi günde kötü günde, Babil, Güvercin dizilerini yayından kaldırmak zorunda kalan Star TV reytingleri alamayınca bu duruma mecbur kalmıştı.

Son zamanlarda Star TV’nin ekranlarında izleyici ile buluşan Sol Yanım dizisi ile ilgili gerek set ekibi gerekse de Star TV elinden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalışsa da yine de istedikleri reytingleri bir türlü alamıyorlar.

Star TV’nin bir diğer iddialı dizisi ise Akrep'ti.  O da Henüz tam istenilen noktada bulunmuyor. İyi projeler hazırlanmasına rağmen izleyicileri Bir türlü kendine çekemeyen akrep dizisinin dahi beklentiler arasındaki seçenek Final kararı.

Menajerimi ara ise Pazar akşamları çok iyi neticeler almayı başarıyor. Sefirin kızı da özellikle de son bölümlerde çok iyi bir gidişat sergilese de aslında yine de Star TV’nin istediği reytingleri alamadılar. Akrep, kötü değil fakat Sol Yanım pek de tutacak gibi durmuyor.

 Bütün bu yapımlar arasında Star TV’nin rakiplerine üstünlük kurduğu gün birincisi olduğu bir dizi henüz yok.

Tam da bu noktada en çok SENİ ÇOK BEKLEDİM dizisine güvenen Star TV yakın zaman içerisinde yeni diziyi artık izleyicilerin beğenisine sunacak. İzleyicileri değişik bir serüvene sürükleyecek olan dizinin Özcan Deniz’in özel tasarımı ile meydana getirildiğini ve ünlü oyuncunun her detaya yön verdiğini hatırlatmakta fayda olacaktır.

 SENİ ÇOK BEKLEDİM STAR TV ekranlarında 2021 senesindeki bütün projeler arasında amiral gemisi gibi duruyor.

Editör: Wan Haber