Cuma akşamları reytinglerde iyi bir netice almak amacıyla seni çok bekledim dizisini bugüne koyan kanal seni çok bekledim dizisinde çok iyi bir reyting beklentisi içerisinde hareket ediyor.

 Özcan Deniz’in uğurlu günü olarak da tanımlanan Cuma akşamları kırmızı oda, Ramo, Arka Sokaklar, Akıncı, son yaz ve payitaht Abdülhamid gibi dizilerde ekranlara geliyor.

 Seni çok bekledim dizisi İşte bu zorlu rakiplerle reyting mücadelesi için bayağı bir kapışacak gibi görünüyor.

Yeni dizinin Cuma gününe getirilmesi neticesinde ise akrep dizisine ne olacağı tabii ki Merak ediliyordu.

 Star TV’nin internet uygulamasında yapılan bir düzenleme ile akrep dizisinin bundan sonra yayın gününün Perşembeye alındığını açıkladılar.

Yani bir zamanlar Çukurova, mucize doktor ve alev alev dizilerinin yayınlandığı gün akrep dizisi ile Star TV reyting peşinde koşmaya çalışacak.

Seni çok bekledim dizisinin Cuma akşamı Star TV’de yayınlanması ile beraber yayın günü değiştirilen bir başka dizi ise sol yanım oldu. Artık Çarşamba Akşamları reyting mücadelesi verilecek Sol Yanım açısından yine zorlu bir denklem duruyor. Sadakatsiz, kuruluş-osman, doğduğun ev Kaderindir, Benim adım Melek gibi diziler Çarşamba Akşamları ekranlara geliyor Fox TV’nin de yakında Çarşamba günlerini yeni bir dizi koyacağı düşünülür ise rekabet iyice kızışacak.

Editör: Wan Haber