Sezonun en dikkat çekici gençlik dizisi olarak öne çıkan Sol Yanım için artık karar verildi. Perşembe akşamları kemik bir izleyici kitlesi oluşturabilen dizi, Star TV’nin kararı ile çarşamba günlerine getirilmişti. Bunun nedeni ise Seni Çok Bekledim dizisi için Cuma günü ısrarında bulunan Star TV, Akrep’i perşembeye çekti ve Sol Yanım’ı da Çarşamba rekabetinin içine attı.
Halbu ki Sol Yanım dizisi iyi bir tempoya, iyi bir oyunculuk performansına ve güzel de bir hikayeye sahipti. Ancak gün değişikliği ile dizinin adeta dengesi şaştı. Birçok izleyici yeni gününde Sol Yanım için ekran başına geçmedi. Aslında gün değiştiren tüm diziler için bu büyük bir risk ve çoğu zaman da sonuç olumsuz olmuştur.

Özge Yağız, Tolga Mendi, Emre Bey ve Cemre Baysel gibi son dönemin öne çıkan genç isimlerinin başrolünde yer aldığı Sol Yanım dizisi için final kararı alındı. Star TV’nin gün değişikliğinin ardından son 3 bölümü çarşamba akşamları yayınlanan dizi 2’li reyting oranlarına kadar gerilemişti.

Star TV de artık yapımı taşımak istemedi ve 13. bölüm itibari ile final kararı alındığını gazeteci Birsen Altuntaş, sosyal medyadan duyurdu. Şimdiye kadar 11 bölümü yayınlanan dizi 24 Şubat Çarşamba akşamı ekrana gelecek olan 13. bölümü ile birlikte veda edecek.

Sol Yanım ekrana veda ediyor ama birçok izleyici bu durumun sorumlusu olarak Star TV’yi görüyor.

Editör: Wan Haber