FOX TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisi ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı! Kısa bir süre önce dizide Canan karakterini canlandıran Funda Eryiğit'in diziden ayrılacağına dair söylentiler oraya çıkmıştı. Dizinin sezon finali bölümünde veda edeceğine dair iddialar çıkan Funda Eryiğit için bu iddiaların doğru olabileceği dün yayınlanan bölümle onaylandı!

Dizinin sezon finali bölümünde Canan'ın vurulması Funda Eryiğit'in diziden ayrılacağı yönünde çıkan haberleri onaylar gibi oldu ancak ne ünlü oyuncudan ne de dizinin yapım şirketinden bu konuyla ilgili bir açıklama gelmedi. 4 Haziran Cuma akşamı yayınlanan sezon finali bölümünde boynundan vurulan Canan karakterinin diziye ölerek veda etmesi dizinin tüm hayranlarını üzdü.

Son Yaz dizisinin hayranları ise dizinin başrol oyuncuları arasında yer alan ve Canan karakterine hayat veren Funda Eryiğit'in diziden ayrılmasına sosyal medya platformları üzerinden tepki gösterdi.

Son Yaz 21. bölümde neler yaşandı?
Selçuk Taşkın'ı kaçıran Gökhan'ın niyeti aslında başkadır. Hem Akgün hem de babası ile yüzleşerek geçmişteki bir aile sırrını ortaya çıkarmak istemektedir ancak tüm bu planlar Akgün ve Selçuk bir araya gelemeden bozulur. İlişkisi ile ilgili oldukça önemli bir karar alacak olan Canan ise Yağmur'un kaçırılmasından sonra Selim ile oturup konuşur. Aşklarını deli dolu yaşamaya devam etmek isteyen Yağmur ve Akgün için ise önlerinde bir engel kalmıştır. Hala hayatta olan Akgün'ün ağabeyinin nerede olduğu bilinmemektedir. Ağabeyine hesap sormak isteyen Akgün, duygularına mı dinleyecek yoksa Yağmur'u dinleyip ağabeyinin peşini bırakacak mı?

Editör: Wan Haber