Fox TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisi hakkında oldukça çarpıcı bir iddia ortaya atıldı! Bu hafta yayınlanacak olan bölümü ile sezon finali yapmaya hazırlanan Son Yaz dizisinde önemli bir oyuncunun ayrılacağı söz konusu oldu!

O3 Medya imzalı Son Yaz dizisi Ocak ayında Fox TV ekranlarında yayınlanmaya başlamıştı. Dizide başrol karakterleri arasında yer alan Canan rolüyle karşımıza çıkan Funda Eryiğit'in diziden ayrılacağı gündeme bomba gibi düştü! Söylenenlere göre güzel oyuncu kendi isteğiyle Son Yaz dizisinden ayrılmak istiyor ve bu hafta yayınlanacak olan sezon finali bölümü ile diziden ölerek çıkacağı iddiaları ortaya çıktı.

Severek izlenen Son Yaz dizisinin izleyicileri ise bu habere çok üzüldü. Sosyal medya platformlarında Funda Eryiğit'in ayrılık iddialarına tepki gösteren hayranlara ise henüz ne ünlü oyuncudan ne de yapım şirketinden bir açıklama gelmedi.

Funda Eryiğit kimdir?
6 Kasım 1984 yılında Hollanda'da dünyaya geldi. Aslen Samsunlu olan Funda Eryiğit, lise eğitimini tamamladıktan sonra ilk önce İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesi Uluslararası İlişkiler bölümünü kazandı ve mezun oldu. Ardından ise İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünü kazanmış ve buradan da mezun olmuştur. Yer aldığı tiyatro oyunlarıyla adından bahsettiren Funda Eryiğit birçok dizi ve filmde yer almıştır. İlk olarak Canım Ailem dizisinde Seyhan karakteri ile dikkatleri üzerine çekmiştir. Daha sonra Uçurum, Karadayı, Gecenin Kraliçesi ve Poyraz Karayel gibi dizilerde oynamıştır. Hakan: Muhafız ve Bir Başkadır isimli dijital dizilerle büyük bir popülerlik kazanan Funda Eryiğit şu an ise Son Yaz dizisinde yer almaktadır.

 

Editör: Wan Haber