Fox TV’nin Cuma akşamları ekrana getirdiği Son Yaz çok başarılı bir yapım. Dizi iyi reytinglerle yayın hayatına başladı ama son haftalarda yaşanan düşüşler can sıkmıştı. Dizinin hayranları performansı düşen yapımlara Fox TV’nin acımadığını iyi biliyor. Masumiyet ve Savaşçı dizilerinin de yayını için fragmanlar üst üste kanalda dönerken ve sadece de 1 tane dizisiz gün varken, izleyiciler haliyle sevdikleri dizinin final yapma ihtimalinden korkuyor.

Masumiyet ve Savaşçı dizileri yakında başlayacak. Bu da bir dizinin daha Fox TV tarafından yayından kaldırılacağı anlamı taşıyor. Reytingleri düşen Sen Çal Kapımı ile Son Yaz üzerinde kara bulutlar dolaşıyor. İşte bu nedenle de her iki dizinin hayranları da sosyal medyadan Fox TV’ye mesaj üstüne mesaj yazıyor… Kanaldan yapılan bir bilgilendirme ise dizinin hayranlarını çok mutlu edecek.

Fox TV, basına gönderdiği bilgilendirme ile Son Yaz dizisinin çekimlerinin devam ettiğini duyurdu. Bu bilginin tam da final korkusunun arttığı bir döneme denk gelmesi dikkatleri çekti. Fox TV’nin bilgilendirme mesajında şu detaylara yer verildi:

Yapımını O3 Medya, yapımcılığını Saner Ayar’ın üstlendiği, yönetmen koltuğunda Burak Arlıel’in oturduğu ve senaryosunu Deniz Dargı, Cem Görgeç ve Cenk Boğatur’ın kaleme aldığı FOX’un sevilen dizisi “Son Yaz”ın çekimleri İzmir ve Çeşme’nin en gözde mekanlarında devam ediyor.

Turistik mekanlarda sete çıkan “Son Yaz” ekibi Çeşme halkından büyük ilgi görüyor. Dizinin çekimlerini yakından takip eden fanlar, çekim arasında fotoğraf çekmeyi ihmal etmiyorlar. Kamera arkası hatıra fotoğrafı çekmek isteyen diziseverlerin bu ilgisine oyuncular ve çekim ekibi de kayıtsız kalmadı.

İstanbul dışında güneşli ve sıcak havada çalışmanın enerjilerini de yükselttiğini belirten oyuncuların keyifli halleri objektiflere de yansıdı.

Editör: Wan Haber