Erzincan depreminde dağılmış bir aile, kendini kaybetmiş, hayata tutunmak amacıyla oldukça büyük bir zorluk yaşayan adam ve aşka kapılarını kapatmış yaralı bir kadının birbirlerinin hayatlarını değiştirilmesinin hikayesi diye de Seni Çok Bekledim dizisi dnz film imzalı, başrollerinde İrem Helvacıoğlu ile Özcan Deniz gibi Usta oyuncuların paylaştıkları seni çok bekledim dizisinin 4. Yeni bölümü bu akşam saat 20:00’da Star TV ekranlarında olacak.

Geçen bölümde Zahide’nin hayatını kaybetmesi herkesi şoka uğraşırken, karaktere Can veren Ülkü Turan’ın diziden erken bir şekilde ayrılması hayranlarını mutsuz etti. Seni Çok Bekledim dizisinin 3. Yeni bölümünün reytinglerinde de yükselme işareti gelmiş ve bu durum oldukça sevindirici bir haber olarak nitelendirilmiştir. Seni çok bekledim dizisinin 4. Yeni bölümü ise bu akşam yayınlanacak.

Seni Çok Bekledim 4. Yeni Bölüm Neler Olacak?

Zahide hayatını kaybetti. Selo, Bu nedenle Erol’u suçlayacak. Araya girmiş olan Kadir, bıçakla yaralanacak. Peki 4. Yeni bölümde izleyici başka neler bekliyor? işte cevabı...

 Zahide’nin başına gelmiş olan trajedi iki Aileyi de perişan bir duruma sokacak. Bir tarafta Erol’u bu durumdan kurtarmaya çalışan Cemal Diğer taraftan da karısının öcünü almak amacıyla hareket eden sebebi vardır. Kadir, Erol’un Bu ölüm ile bir ilgisinin olup olmadığını araştırıp Hem, bu yöndeki şüpheleri giderek artış gösterecektir.

Şahin Altuğ yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosunu Nil Güleç Ünsal ile Özlem İnci Hekimoğlu kaleme alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda başrollerde Özcan Deniz ile İrem Helvacıoğlu’nun yanı sıra aynı zamanda Mustafa Uğurlu, Caner Şahin, Yıldız kültür, İlhan Şen, Lila Gürmen, Ali ipin Durul Bazan, Türkü Turan, Hakan Ummak, Sibel şişman, Gürkan Güzeyhuz, Şehsuvar Aktaş, Mehmet Ulay, Selen Domaç, Nihan Büyükağaç oynuyor.

Star TV’nin Fenomen dizisi seni çok bekledim, büyük bir ümit ile yayın hayatına başlamıştır. Fakat istediği reytingleri alamayınca izleyiciler başta olmak üzere dizi yönetimini biraz şaşkına uğratmıştı. Fakat geçtiğimiz hafta ekranlara gelen yeni bölümde biraz yükselme olmuştu bakalım bu akşam ekranlara gelecek yeni bölümde nasıl bir performans sergileyecek hep birlikte bekleyip görmek lazım.

Seni çok bekledim dizisi 4 yeni bölümüyle bu akşam 20:00’da Star’da!

Editör: Wan Haber