Son Yaz dizisinin 12 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak olan 7. yeni bölümünde büyük bir heyecan yaşanacak. Alperen Duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit ve Hafsanur Sancaktutan’ın başrollerinde yer aldığı dizinin reytingleri düşüş sergilemişti. Bu durumun değişip değişmeyeceği de yarın akşam ortaya çıkacak.

Fox TV’nin etkili dizilerinden olan Son Yaz, güçlü bir hikayeye sahip. Oyunculuk performansları ile de göz dolduran dizinin heyecanlı sahnelerine yenileri ekleniyor… Peki 7. yeni bölümde neler yaşanacak? Selim ve Canan boşandı. Selim’in istemeye istemeye kabul ettiği, Canan’ın bu kararı yıkıcı oldu… Ayrıca dizide aşkın kokusunu da hissedeceksiniz. İşte tüm detaylar:

Latif’i öldürmek için sıkıştırılan Akgün, elini kana bulamamak için bir çıkış yolu ararken, Soner, Akgün’ü Yağmur üzerinden tehdit eder. Selim ise her yerde kaçak tanığı Latif’i aramaktadır. Akgün bu çıkışsızlık içinde bir yol bulmalıdır…

İçinde bulunduğu baskı haline daha fazla dayanamayan Akgün, kendisine daha önce annesi hakkında yalan söylemiş olan Selim’e patlar. Aralarında geçen tartışmada öğrendikleri Akgün’ü hiç tahmin etmediği bir yerden yakalar.

Yağmur bir hayli düşünceli, aşkın izlerinin yansımalarını yaşamaya başladı ama henüz farkında değildi. Fakat çevresindekiler bunun farkına varmaya başlıyor. Yağmur, Akgün’e olan hislerinin aşka dönüşmesine engel olamıyor. Aşkın kokusu yeni bölümde ortaya çıkıyor.

Öte yandan Canan ve Selim yaşadıkları ayrılık acısına rağmen dik durmaya çalışsalar da iki taraf da yıkılmıştır. Canan’ın Selim’e kaçak tanığı Latif’le ilgili yardım etmesi acaba aralarını düzeltebilecek midir?

Editör: Wan Haber