Kanalın son zamanlarda son yaz dizisinin reytinglerinin düşmesinin hemen sonrasında art arda basın bültenleri oluşturarak diziye yönelik içerikler sunması olumlu bir tanıtım gayreti olarak nitelendirildi. Bilindiği gibi savaşçı ve masumiyeti dizileri yayın açısından hazır bir şekilde bekliyor. Her ikisinin de fragmanları ekranlara geldi. Fakat Çarşamba dışında Fox TV'nin 6 gün için bir dizisi zaten var. Bu da yayındaki bir projenin yayından kaldırılacağı anlamı taşıyor. Böyle olunca da reytingleri düşen dizilerin hayranları çok büyük bir endişeye kapılıyor. Son Yaz hayranları da son zamanlarda bu endişeyi iliklerine kadar yaşıyorlar.

Çeşme'de çekimleri süren dizi Çok kaliteli bir yapım olarak karşımıza çıktı. Hak ettiğinden çok daha aza reytingler alıyor. Hem hikaye hem de oyunculuk performansları ile daha iyi bir noktada olması gerekirken Son Yaz dizisi açısından final söylentileri de sosyal medyada son zamanlarda sıklıkla dolaşmaktadır. Fox TV'nin sevilen dizisi son yaz projesinin bu haftaki bölümünde Alperen duymaz ile Hafsanur Sancaktutan heyecanla beklenen yakınlaşma sahneleri oldukça konuşulacak.

İzleyici, bu hafta içi yeni bölümde uzak durmaları gerekirken giderek daha çok duygusal bir hal alan yakınlaşma içerisinde olan ikilinin birbirinden vazgeçemeyen hallerine şahit olacak. Son Yaz dizisi yeni gelişmelerle, yeni bölümüyle bu akşam 20:00’da FOX'ta!

Editör: Wan Haber