Cuma akşamları Fox TV ekranlarında izleyiciyle buluşmaya devam eden son yaz dizisinin bu akşam 15. yeni bölümü ekranlarda olacak. Akgün'ün bir abisinin olduğu gerçeği ortaya çıkacak ve dizinin yeni bölümü içerisinde izleyiciler tarafından beklenirken Akgün'ün abisine kimin yani hangi oyuncunun hayat vereceği ise şimdiden merak edilmeye başlandı.

Son Yaz dizisinde Akgün karakterinin hayatını çok değiştirecek olan bu yeni senaryo ya çok önemli bir değişim rüzgarı da getirecek aynı zamanda.

Son Yaz Dizisi Oyuncuları Kimler?

Alperen duymaz, Ali Atay, Funda Eryiğit İle Hafsanur Sancaktutan'ın başrollerinde oynadıkları dizinin senaryosunu yeni bir oyuncunun daha katılması bekleniyor.

Akgün'ün abisi olarak diziye katılması beklenen isimde ortaya çıktı, bir gazetecinin haberine göre Olgun Toker ile imza aşamasına gelindi artık nokta oyuncu son zamanların parlayan yıldızlarından birisi olarak karşımıza çıkıyor. Her rolü büyük bir başarı ile oynayan Toker, yetenekleri ile de alet ön plana çıkmayı başarıyor.

Olgun Toker En Son Hangi Projede Yer Almıştı?

Olgun Toker en son arıza dizisinde çok başarılı bir oyunculuk performansı ortaya koymuştu. Burak karakterinde psikopat birine hayat veren oyuncu, büyük bir hayran kitlesi kazanmayı başarmıştı.

Olgun Toker' in önümüzdeki haftalarda içerisinde son göz dizisinde Akgün'ün abisi olarak ortaya çıkması bekleniyor.

Son yaz 15. yeni bölümüyle bu akşam saat 20:00 da Fox'ta!

Editör: Wan Haber