Fox TV ekranlarında Cuma akşamları izleyiciyle buluşmaya devam eden Son Yaz dizisi, başarılı kurgusu ve harika oyunculuk performansları ile adeta göz dolduruyor. Ali Atay, Funda Eryiğit Alperen duymaz, hafsanur Sancaktutan gibi oyuncuların başrollerinde bulundukları diziden yeni etkili Bir bölüm daha bu akşam sizlerle beraber olacak.

Canan ile Selim’in almış oldukları Ayrılık kararı, boşanmaları durumları derken işin bir de Akgün’ün İzmir’den ayrılıp İstanbul’a geri dönüş kararı her şeyi artık birbirine iyice karıştıracak gibi görünüyor. Dizide, Akgün, bu yeni kararı ile en çok da yağmuru derinden etkileyecek. Yağmur durumu kabul etmek istemeyecek ve Ayrılık fikrini bile katlanamayacak.

Sonyaz projesinin 8. yeni bölümünde Akgün’ün almış olduğu Ayrılık kararı akabinde bu durum gerçekleşecek mi? Fakat bir başka gelişme daha meydana gelecektir.  Büyük bir acı yaşayacak. Babasını affetmeyeceğini dile getiren Akgün, babası Selçuk Taşkın’ın hayatını kaybettiği haberini alacak. Selçuk karakterine can veren Arif Pişkin de böylelikle diziden ayrılmış olacak. Bu ayrılık Akgün adına büyük bir pişmanlığı da beraberinde getirmiş olacak.

Bu Akşam Son Yaz Dizisinin 8. Yeni Bölümünde Başka Neler Olacak? İşte Cevabı...

Selim’in tanığının hayatını kaybetmesinden kendini sorumlu bulan Canan, halen yaşamış olduğu olayın etkisinden kurtulamamıştır. Selim, cananı teselli etmeye çalışsa da Aslında onu Bu olaydan alı koyamayacaktır. Akgün, Yağmur açısından endişelenirken, kendi babasının ölüm haberini alacak ve Selim ile beraber cenazehe katılmak amacıyla İstanbul’a gidecek.

Akgün babasını affetmeyeceğini dilemiş olsa da bunu dile getirmiş olsa da ölümü onu oldukça üzecektir. Fakat bu üzüntüsü yerini bir sürprize bırakacaktır. Cenaze dönüşü Selim, hızla Köstebeğin peşine düşerken Akgün ise Selim’e söylemiş olduğu yalanların Vicdan azabına dayanamaz ve temeli İstanbul’a dönmeye karar verecektir.

Yağmur, Akgün’ün almış olduğu bu kararı kabul etmeyi istemeyecektir. Oysaki kendisi İstanbul’a dönmeden önce görülecek son hesabının Peşine Düştü ne ise Selim’in Köstebeği hazırlamış olduğu kumpasa doğru yol aldığını habersiz olacak 4.son yaz dizisinin 19 Şubat Cuma Yani bu akşam ekranlara gelecek olan 8 bölüm 2 fragmanı da yayınlandı.

Son Yaz dizisi 8 bölümü ile bu akşam 2000 da FOX TV’de!

Editör: Wan Haber