03 Medya imzalı Son Yaz dizisi çok sevilen bir dizi oldu. Semih Bağcı’nın yönetmenliğinde olduğu Son Yaz dizisi mola verme kararı aldı. Sezon finali yaptığını duyurdu ve sezon finali bölümü ile izleyicilerin karşısına çıktı. Dram türünde olan dizinin ekranlara veda etmesi tüm hayranlarını üzdü ancak dizinin geri döneceği haberleri de gündem oldu. Sezon finali yapan Son Yaz dizisinin Eylül ayında yeni sezon ile ekranlara döneceği bilgisi sosyal medyada yayıldı. İzleyenler bu haber ile mutlu oldular. 1 Ocak tarihinden beri izleyenlerinin karşısına çıkan Son Yaz dizisi hakkında soru işaretleri hızla büyüyor. 
Son Yaz dizisi nerede çekiliyor?
Ekranların sevilen dizisi Son Yaz, İzmir ve İstanbul’da çekimlerine devam ediyor. İzmir çekimlerinde Alaçatı, Urla, Konak ve Seferhisar tarafları kullanılırken, İstanbul’un da çeşitli yerleri kullanılmaya devam ediyor. Genel olarak İzmir’de devam eden çekimler hız kesmeden devam ediyor. Son Yaz dizisinin sezon finali yapması ile mola verilen çekimler kısa bir süre sonra tekrar sevenleri ile buluşacak. 
Son Yaz dizisi hangi kanalda?
Son Yaz dizisi FOX TV ekranlarından yayınlanmaya devam ediyor. FOX TV ekranlarının son derece başarılı bir projesi olmaya devam ediyor. 
Son Yaz dizisinin konusu nedir?
FOX TV kanalının sevilen dizisi Son Yaz konusu lie dikkat çekti. Akgün ve Selim’in hayatları bir şekilde birleşir ve olaylar çok farklı yerlere gider. Selim savcıdır. Akgün ise suç dolu bir hayata sahip biridir. Duygusal ve sorunları olan genç Selim ile tanışınca hayatı değişir. Suç içinde adeta dans eden Akgün, Selim’e bir söz verdirir. Selim onu koruyacağına ve hep yanında olacağına söz verir ancak bu söz kolay kolay tutulmayacaktır. 

Editör: Wan Haber