Cuma akşamları Fox TV ekranlarında yayınlanan Son Yaz dizisinin yeni bölümünden ikinci fragman kısa bir süre önce yayınlandı! Her bölüm dram ve aksiyon sahneleri ile izleyiciyi ekrana kilitleyen Son Yaz dizisinin yeni bölümünde yine oldukça heyecanlı gelişmeler yaşanacak! Son Yaz dizisinin yeni bölümünde yaşananları kaçırmayın!

O3 Medya imzalı Son Yaz dizisinin yönetmen koltuğunda Semih Bağcı oturuyor. Deniz Dargı, Cenk Boğatur ve Cem Görgeç tarafından kaleme alınan Son Yaz dizisi hem oyuncu kadrosu hem de konusu ile izleyiciyi kısa bir süre içerisinde etkilemeyi başardı! Heyecanlı ve gerilimli sahneleri ile ön planda olan Son Yaz dizisinin yeni bölümü bu akşam saat 20.00'de Fox TV ekranlarında olacak!

Sosyal medya platformlarında da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Son Yaz dizisinin sezon finali yapıp yapmayacağı şu an bilinmiyor. Ancak Haziran ayında dizinin sezon finali yapma söylentileri dolaşıyor.

Son Yaz 20. bölümde neler olacak?
Yağmur'a ne olduğunu merak eden Akgün, Gökhan'la birlikte yola koyuldu tam o sırada ise Selim rüşvet olayıyla ilgili ifadesini vermektedir. Kaan ve Yağmur bir kaza yapar ve ameliyata alınır, Selim ise bunun bir sabotaj olabileceğini düşünür. Kimliğini saklamak için büyük bir çaba gösteren Gökhan sürekli tetikte duruyor. Kendine geldiğinde kaza anını hatırlayamayan Yağmur yavaş yavaş olayı hatırlamaya başlar ve Gökhan geri dönülmez bir karar verir.

Son Yaz filminin oyuncuları:
Alperen Duymaz    Akgün Gökalp Taşkın    
Ali Atay    Selim Kara    
Funda Eryiğit    Canan Kara    
Hafsanur Sancaktutan    Yağmur Kara    
Sinan Tuzcu    Metin Yaman    
Şebnem Dönmez    Serap Gök    
Arif Pişkin    Selçuk Taşkın    
Halil Babür    Soner Sancaktar
Sezer Koç    Emel Yaman
Emre Karayel    Fatih Doğanay    
Olgun Toker    Gökhan Şen

 

Editör: Wan Haber