Cuma akşamları Fox TV ekranlarında yayın hayatına devam eden son yaz dizisinin serüveni bu akşam 13. yeni bölümü ile ekranlarda olacak. Heyecanlı dakikalar yaşanacağı Selim ile Akgün karakterleri izleyicileri adeta mest ediyor. Alperen duymaz ile Ali Atay hayranları, ikilinin sahnelerini Büyük bir keyifle izlerken yeni bölümün gelmesini dört gözle bekliyor. Senaryoda ise yağmur ile Akgül arasındaki aşkında artık iyice al evleneceği anlara tanıklık edeceğiz…

Dizide Alperen duymaz'ın Hayat verdiği Akgün karakterinin alacağı bir karar her şeyin başka bir yola girmesine sebep olacak. Akgün, yağmura olan duygularını dile getirmeye ve onun da bir başka yola Doğru yol Almaya karar verecek. Fakat alacağı Bu karar sonrasında ise Selim'den karadan nasıl bir tepki göreceği Muamma!

Yağmur ile ilişkisi hangi noktaya varacak? Izleyiciler bu sorunun cevabını çok merak ediyor. Bütün detayları, fragmanı ve yeni bölümden fotoğraflar da gelmeye başladı…

  • Akgün artık aklanmıştır ve onun için yeni bir hayat başlayacak.
  • Selim ve Selçuk taştan'a kirli işlere bulaşma yacağına dair söz verir ve Soner ve eray'la ortak olduğu mekanı canlandırmaya karar verir.
  • İstanbul'dan tanıdığı sürpriz bir sanatçı ile irtibata geçer ve onu mekanlarında konser vermesi için ikna edecek.
  • Diğer taraftan ise Akgün, Selim ile Aynı Çatı Altında yaşamını sürdürürken, yağmura Yaklaşamayacağını da bilir fakat kendisine hakim olmakta zorlanır.
  • Akgün, aşkına karşı koymaya canlı anladığında ise ciddi bir karar alması gerekecek.

Son 13. yeni bölüm bu akşam FOX'ta!

Editör: Wan Haber