Sol Yanım dizisinin yeni yayın günü olarak ise Çarşamba şeklinde karar verildi ve Star TV’nin resmi internet sitesinden de bu duyuru kamuoyu ile paylaşıldı. Sol Yanım dizisinde düşük alınan reytinglerin bir başka gün de daha da yükselebileceği umudu edildi. Bu hususa da Çarşamba günü tercih edilip, Aslında bu adımı atarken Ya Tutarsa mantığı ile hareket etti.

  • Cemre Baysel
  • Emre Bey
  • Tolga Mendi
  • Özge Yağız

gibi oyuncuların başrollerinde bulunduğu gençlik dizisi Sol Yanım ekranları Geldiği günden itibaren bir türlü istediği reytingleri almayı başaramadı. Bu dizi çok düşük oranlarda da almıyor fakat bir türlü yükselemiyor da.

Star TV Seni Çok Bekledim dizisi gelince Cuma akşamlarını bu yapımı verince Aslında akrep ile Sol Yanım dizisinde de çeşitli değişiklikler yaparak belki tutar mantığı ile hareket etti. Yani akrep dizisinin Perşembe günleri daha iyi sonuçlar alıp alamayacağı Tabii ki meçhul, aynı şey Sol Yanım dizisi için de geçerli fakat kanal büyük bir kumar oynadı ve 3 dizi içinde böyle bir düzenlemeye giderek dizilerden daha iyi reyting almanın Peşine Düştü.

Editör: Wan Haber