Fakat düşündüren husus, reytinglerin istenildiği gibi olmaması. Star TV sabır gösterse de bu hususta ilerleme olacağını birkaç haftadır yaşanan küçük Yükselişlerden görmek mümkün.

İki sezon boyunca Kanal 7 ekranlarında izleyici ile buluşan yemin adlı dizide Reyhan karakterine can veren Özge Yağız Bu rol ile büyük bir şöhrete kavuştu.

Yemin dizisindeki partneri Gökberk Demirci ile aşk yaşayan ünlü oyuncu ikinci sezonda dizinin kadrosundan ayrıldı ve daha değişik projeler de bulunmak amacıyla diğer teklifleri değerlendirdi.

2020/2021 sezonunda Özge Yağız Sol Yanım isimli dizide Tolga Mendi ile iyi bir partner oldu şimdi de bu iki başarılı genç yetenek Onedio platformunun YouTube kanalı açısından bir araya geldiler.

 Sosyal medyada bulunan hayranlarından gelen soruları cevaplayan ikilinin mükemmel bir uyum sergilemesi dikkatlerden kaçmazken neşeli durumları da hayranlarını bayağı bir mutlu etti.

 Soru çekme sırasını unutan Tolga Mendi' ye müdahale eden ve sıranın kendisinde olduğunu belirten Özge Yağız sanki partnerine kibarca Fakat dikkat çeken bir laf soktu.

Tolga Mendi çekiyorum Öyleyse diyerek kavanozdan bir soru almaya yeterince Özge Yağız şöyle söyledi. Bir şey söyleyeceğim bunu benim  çekmem gerekmiyor mu?

Bu cümle sosyal medyada Aslında oyuncu Özge Yağız’ın partneri Tolga Mendi kibarca laf sokması şeklinde algılandı.

Editör: Wan Haber