Hikayesi ve başarılı oyunculuk performansları ile her ne kadar da ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalışsalar da dizinin hak etmediği bir yerde olduğu sıklıkla gündemde tartışılıyor.

İlk 6 bölümlük performansı ile özellikle de genç kuşağın ilgi ile takip ettiği Sol Yanım dizisinde yemin dizisinden sonra Özge Yağız’ın etkili Performansı da dikkatleri üzerine çekmeyi başarıyor. Yemin dizisinde Reyhan karakterine can veren ve iki sezon boyunca bütün dikkatleri çeken Yavuz Sol Yanım dizisinde de iyi bir oyunculuk sergiliyor ve hayran kitlesini de her geçen gün artırıyor.

Tolga Mendi ile Özge Yağız çifti de güçlü bir Partner konumundadır. Sol Yanım dizisinin yönetmen değişikliği sonucunda yönetmen koltuğuna oturan Barış Yöş’ün sevk ve idaresinde etkili sahneler ile ekrana gelmeye başlayan Sol Yanım dizisi yeni ve 7. bölümünde de bu etkili sahnelerle dopdolu bir şekilde gelecek. Hikayesi ile de etkileyen dizide Serra ile Selim arasında yaşanacaklar ve onların etrafında cereyan edecek vakalar yine sizleri şaşırtacak.

 Sol Yanım dizisinin 7. Bölüm fragmanı ise yayınlandı. Oldukça heyecanlı dakikaların yaşanmasına sebep olan Fragmanda İse Ön Plana Çıkan Detaylar Şöyle:

Selim ile Serra ekrana gelen 6. Bölümde yanlış anlaşılmaları çözerek tekrardan sevgili olmayı başardılar. Bütün müdahalelere rağmen Aşk kötülüklere karşı Galip geldi ve Selim, doğum gününe Serra ile beraber katıldı. Serra’nın bir Sürpriz yapıp Selim’in doğum gününe katılması ile olaylar cereyan etti.

Aşk dolu sahnelerin yaşanacağı yeni bölüm 14 Ocak Perşembe akşamı Star TV ekranlarında sizlerle beraber olacak.

Editör: Wan Haber