Dizinin toparlanmasını çok isteyen Sol Yanım dizisi severleri 2021 senesinin ilk ayında dizinin artık şeytanın bacağını kırıp zincirleri kırması için beklemeye geçtiler.

Barış Yöş’ün yönetmen koltuğunda oturduğu dizide Özge Yağız da yaşanan İmaj değişikliği geçtiğimiz hafta izleyicileri mutlu eden bir gelişme olarak tanımlamıştı. Sol Yanım dizisinin kuvvetle rakipleri karşısında ayakta durabilmesi için biraz kıpırdaması şart.

 Bir zamanlar Çukurova İle Mucize Doktor dizilerinin sürüklemiş olduğu Perşembe akşamları bu sezon Alev Alev dizisinin de katılması ile Ortalık iyice kızıştı. Sol Yanım 2021 senesinde aynı başarıyı yakalayacak mı bunu bekleyip Önümüzdeki birkaç hafta içerisinde görmek lazım

  • Tolga Mendi
  • Özge Yağız
  • Emre Bey ile Cemre Baysel’in başrollerinde oynadığı Sol Yanım dizisinin 7. Bölümünde fragmanlar da üst üste ekranlara gelmeye başladı.

Biricik, Nazlım’dan videosunu yayanın Zeynep olduğunu öğrenince oldukça şaşırmıştır. Nazlım ile Ali, Bilicik’in oyununu bozmak amacıyla çalışırken plana Barbar da dahil olur ve Biricik ile kız arkadaşlarından Para koparmak amacıyla Güç birliği yaparlar.

 Burak açısından arkadaşları tarafından Hoş geldin Partisi düzenlenecektir. Selim’e hiçbir şey olmamış gibi davranan Burak aynı zamanda Serra ile ilişkisini bitirmek amacıyla plan kurar. Burak, Selim’in çapkınlığını Serra’nın aklına işlerken Biricik’de Serra’yı Burak'a karşı uyarır.

Editör: Wan Haber