Star TV ekranlarında ilk yayınlandığı bölümlerde reytingleri iyi gelse de sonradan reytingleri düşmeye başlayan Sol Yanım dizisinden kötü haber geldi.

Sezona ard arda yeni diziler sokan Star TV asıl bombayı sona sakladı ve kadrosunda iddialı oyuncuların olduğu entrika dolu dizisi Sol Yanım'ı perşembe akşamları yayına soktu. İlk bölümlerinde ilgiyle izlenen ve kanalın yüzünü güldüren dizide işler değişti, sarpa sardı.

Sol Yanım oyuncu kadrosu

Samyeli, Cansel Elçin gibi isimlerin yanı sıra Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel, Emre Bey gibi isimlerin olduğu dizi, 10. bölümü ile ekrana geldi. Güçlü bir hikaye ve başarılı oyuncu kadrosuna ile başlayan  dizi için alarm verildi.

Perşembe akşamları karşısındaki sıkı rakipleri ile mücadele edemeyen ve giderek reyting listesinde gerileyen dizi için Star bir hamle yaptı ve dizinin yayın gününü perşembe olarak değiştirdi.

9. ve 10. bölümleri perşembe akşamları yayınlanan dizi yine bekleneni veremedi bu kez dizinin reytingleri daha da düştü. Çarşamba akşamları Sadakatsiz, Kuruluş Osman gibi dizilerde savaşmak zorunda kalan dizi için ziller çalmaya başladı.

Sol Yanım dizisi final mi yapacak?

Star bu kritik hamlesi ile kaş yapayım derken göz çıkardı. Sol Yanım dizisini kurtlar sofrasına yem etti. ol Yanım, çarşamba günlerine ise bu kitleyi taşıyamadı. 3,5 oranlarında gelen reytingler iyice düştü ve 2’li oranlarda kaldı. AB grubunda ise 1’li reytingler gelmeye başladı.

Perşembe akşamları kendi halinde ilerleyen en azından sezon sonunu görmesi planlanan dizi bu gidişle sezonu bitirmeden sona erecek.

Sol Yanım dizisi konusu nedir:  Sol Yanım’; genç aşıklar Serra ve Selim’in hikayesi çevresinde gelişen sırlar ve entrikalarla dolu sürükleyici bir hikâyeyi ekrana taşıyacak. “Tam olarak ağızlarında gümüş kaşık ile doğdular: Selim, Serra, Biricik ve Burak… Serra'nın hikayesi diğerlerine göre bambaşka ama tesadüfler onu da bu gençlerin arasında yeni bir başlangıca sürükleyecek!” Bu dört genci buluşturan Kuzey Üniversitesi, kampüs yaşamına dair birbirinden eğlenceli ve sürükleyici hikayeler sunacak.

Editör: Wan Haber