Star TV ekranlarında Perşembe akşamları saat 20:00’da izleyici ile buluşan Sol Yanım dizisinde ekip elinden gelenin en iyisini ortaya koymaya çalışsa da aslında bir türlü istedikleri reytingleri elde edemiyorlar. Aslında izlenmeyecek bir yapımda değil. Fakat pek çok dizi gibi derdini izleyiciye çok iyi bir şekilde anlatamayan Sol Yanım dizisi reyting fakiri bir konumda bulunuyor.

Star TV ekranlarında izleyici ile buluşan akrep dizisi gibi hak ettiğinden düşük bir reyting alan bir yapım Sol Yanım dizisidir.

  • Özge Yağız
  • Tolga Mendi’nin başrollerinde oynadığı, yan aktörlerin ise
  •  Emre Bey
  • Cemre baysel’den oluşan genç kadroda işlerini çok iyi yapan bir genç ekip var.
  • Dizinin setinde çok güzel bir ortam meydana geldiği halde kamera arkası görüntüleri ne de bu sevinç ve çalışma azmi yansıyor.

 Fakat yine de set ekibi çok iyi bir oyunculuk performansı ortaya koymalarına rağmen Aslında izleyiciye vermek istedikleri mesajı tam olarak anlatamadıkları için dizinin reytingleri maalesef yerlerde sürünüyor.

Sol Yanım dizisi açısından hemen her imkanı mevcut. Star TV'de yapıma desteğini sergiliyor. Fakat izleyiciler bir türlü bu yapıma yeterli ilgiyi göstermiyor.

 Sol Yanım dizisi başladığı günden itibaren reytinglerde adım adım yükseliyordu fakat şimdiye kadar iyi bir noktaya geldiğini söylemek maalesef imkansız. Sol Yanım dizisi açısından dün akşam yani Perşembe akşamı reytinglerin yükselmesi için iyi bir fırsat vardı. Çünkü bir zamanlar Çukurova dizisi ATV ekranlarında yoktu. Bir zamanlar Çukurova dizisinin yerine Kasımpaşa - Fenerbahçe maçı ATV ekranlarında vardı. Fakat bu fırsatı iyi bir şekilde değerlendiremeyen sol yanım dizisi yine de istediğini alamadı.

Editör: Wan Haber