Bu sezonun başından itibaren Star TV ekranlarında yayınlanan Sol Yanım dizisi bir gençlik kategorisi yapımı olarak dikkatleri çekmişti. Hem kurgusu hem de oyuncu kadrosu ile göz dolduran yapım, genç isimlerin çok güçlü performanslarını ortaya koydukları bir dizi olarak öne çıkmıştı. Sol Yanım dizisi perşembe akşamları yayınlanıyordu, kemik bir izleyici kitlesine hitap etmeyi başarıyordu fakat Star TV 2 hafta önce İrem Helvacıoğlu ile Özcan Deniz'in başrollerinde oynadıkları seni çok bekledim adındaki diziyi yayın hayatına sokmuş ve akrep dizisi ile Sol Yanım dizisinin yayın günleri değişmişti. Sol Yanım dizisinin yayın günü artık çarşambaya alındı ve işler Böylelikle daha çok karıştı.

Başrollerinde:

  • Tolga Mendi
  • Emre Bey
  • Özge Yağız
  • Cemre Beysel

Gibi oyuncuların başrollerinde oynadığı dizinin 9 ve 10. bölümlerinin reytingleri oldukça düşük geldi.

Star TV, Sol Yanım dizisine şans verip ayakta tutabilmek amacıyla biraz sabretti Fakat bilindiği gibi Star TV daha önce Babil, İyi Günde Kötü Günde, Güvercin adındaki dizilere acımamıştı ve fişlerini çekmişti.

Yeni gönünde kemik izleyici kitlesini toparlanmayı dahi başaramayan Sol Yanım dizisinin düşen reytingleri izleyicilerde Son Yanım Dizisi final mi Yapacak? Sorularını akıllara getirdi.

Peki Sol Yanım Dizisinin Akıbeti Ne Olacak?

Şimdilik Star TV, diziyi yayınlama konusunda ısrarcı gibi görünüyor.

 Son 2 bölüm reytingleri adeta yere çakılan dizide kötü haberler peş peşe geldi. Acaba dizi durumu düzeltecek mi? Yoksa Star Tv tarafından fişi çekilip raflardaki yerini mi alacak?

 Bu sorunun cevabı şu anda net bir şekilde bilinmiyor tabii ki önümüzdeki birkaç bölüm sonra Sol Yanım dizisinin ortaya koyacağı performansa bakarak nasıl bir yol haritası çizeceği ortaya çıkacaktır.

 Sol Yanım Dizisi Bu Akşam Yeni Bölümü İle 20:00’da Star’da!

Editör: Wan Haber