Müge Anlı ile Tatlı Sert programı tüm hızı ile devam ediyor. Kayıpları bulan ve olayları aydınlatan Müge Anlı, sunuculuk yaptığı programda şok olaylar duymaya devam ediyor. Müge Anlı kayıpları anlatarak araştırmaya başladı. İzleyenlere seslenen Anlı, görenlerin mutlaka ulaşmasını istedi. 
Sinem Asrak nerede?
Sinem Asrak, 16 yaşında ve İzmir’de yaşayan bir genç kızdı. İzmir Kemalpaşa ilçesinden kaçırılan Sinem Asrak’ın babası ve annesi yayına gelerek Müge Anlı’dan yardım istedi. Müge Anlı’nın araştırdığı olay kısa süre içinde gündem oldu. Canlı yayına gelen baba, Sinem Asrak’ı teyze oğlu tarafından kaçırıldığını iddia etti. 
Sucuk yedirip kaçırdığını iddia ettiler!
16 yaşındaki Sinem Asrak’ın annesinin iddialarına göre, Sinem Asrak’a sucuk yediren ve kandıran teyzesinin oğlu, kızını kaçırdı. Büyülü sucuk iddiaları stüdyoyu şok içine sürükledi. Kızının ilk başlarda istemediğini söyledi ancak sucuk yedikten sonra aşık olduğunu söyleyerek kızının ona kaçtığını söyledi. Gözü yaşlı anne baba kızlarını aramak için canlı yayına çıktı. Müge Anlı ise olayların iç yüzünü araştırmaya devam ediyor. Annesinin büyülü sucuk iddiaları Müge Anlı’yı çok sinirlendirdi. 16 yaşındaki kızın nerede olduğunu kimse bilmiyor ve gözü yaşlı anne, kızının okuduğunu söyledi. 
Bir kayıp kadın daha!
Sinem Asrak haberi sunulurken bir kayıp haberi daha geldi. Suriye uyruklu 27 yaşındaki anne, ortadan kayboldu. İki çocuğu olan ve hamile olan kadın, 25 Mayıs tarihinden beri ortada yok. Suriye uyruklu kadının altınları için kaçırıldığı düşünülüyor. Kayıp kadının gözü yaşlı kocası ve amcası canlı yayına gelerek kadını aradıklarını söylediler. İki minik çocuğu olan kadının nerede olduğunu kimse bilmiyor ancak para için kaçırıldığını düşünen kocası, Hamide adlı karısına seslendi ve geri dönmesini söyledi. Müge Anlı gözü yaşlı eşinin ifadesini alarak kadını aramaya başladı. 

Editör: Wan Haber