FOX TV'nin en çok izlenen dizileri arasında yer alan Yasak Elma hakkında bomba gibi bir iddia ortaya atıldı! Bu Pazartesi (10 Mayıs) akşamı yayınlanacak olan bölümü ile sezon finali yapacak olan diziyle ilgili yapılan açıklama seyircileri korkuttu! Sosyal medya platformlarında büyük bir hayran kitlesine sahip olan dizininin akıbeti ile ilgili sürprizler yaşanabilir!


Geçtiğimiz haftalarda bildiğiniz gibi Şahika karakterine hayat veren ünlü oyuncu Nesrin Cavadzade'nin ayrılığı dizinin izleyici kitlesini derinden üzmüştü. Ekranların hem kötü hem de ikonik karakterlerinden biri haline gelen Şahika'nın ayrılığından sonra ortaya başka bir ayrılık gündemi daha düştü! Tabii Yasak Elma'da bir tek ayrılıklar da yaşanmıyor! Dizide Kaya karakterine hayat veren yakışıklı oyuncu Barış Aytaç da geçtiğimiz haftalarda geri dönerek hayran kitlesine büyük bir sürpriz yapmıştı!


Ender karakterine hayat veren Şevval Sam diziden ayrılıyor mu?
Nesrin Cavadzade'nin diziden ayrılmasıyla önemli karakterlerin diziden gidebileceğinin sinyali verilmişti. Kısa bir süre önce dizinin sezon finalinden fragman yayınlanarak diziden başka bir karakterin daha ayrılabileceği izlenimi verildi! Ender karakterini canlandıran Şevval Sam'ın diziden ayrılabileceği yönündeki dedikodular ortaya çıkarak dizinin hayranlarını üzdü. Şu an ünlü oyuncunun diziden ayrılıp ayrılmayacağı yönünde yapılan bir resmi açıklama henüz yok. Güzel oyuncu kısa bir süre önce TV100 ile yaptığı bir röportajda Şahika'nın ölümüyle diziden her an önemli bir karakterin daha gidebileceğinin ihtimalinin üzerinde durdu. Şu an için Ender karakterinin dizinin yeni sezonda olabileceğini söyleyen Şevval Sam kendisinin bile değişebileceğini söylüyor. Senaristlerin ve yapımcıların yarattığı konsepte hizmet ettiğini söyleyen Şevval Sam kendi görevi de buna göre bir gün biterse kendisine yeni bir rota çizeceğini ekledi.


Yasak Elma sezon finali ne zaman yapıyor?
Konusu herkesin soluksuz izlediği  Yasak Elma dizisi 10 Mayıs Pazartesi akşamı yayınlanacak olan 110. Bölüm ile sezon finali yapmaya hazırlanıyor. MEDYAPIM tarafından yapımcılığı yapılan dizinin kadrosunda ise Şevval Sam, Eda Ece, Erdal Özyağcılar, Berk Oktay, Şafak Pekdemir, Serkan Rutkay Ayıköz ve Barış Aytaç gibi önemli isimler yer alıyor.

 

Yasak Elma sezon finali fragmanı

Editör: Wan Haber