2019 yılında ekranlara gelen Sevgili Geçmiş dizisi yayınlandıktan kısa bir süre sonra final yapmıştı. Dizinin tekrar bölümlerin yayınlanmasıyla izleyiciler dizinin konusunun ne olduğunu araştırmaya başladılar. Dizinin konusu ne? Dizide hangi oyuncular yer alıyor?

Sevgili Geçmiş, Süreç Film imzalı, ilk bölümü 25 Ekim 2019 tarihinde yayınlanan, yönetmeliğini Aydın Bulut'un yaptığı, senaryosu Funda Alp tarafından yazılan Türk dram dizisidir. 13 Aralık 2019 tarihinde final yaparak sona ermiştir.   

Dizinin konusu ne?

Yıllardır birbirini tanımadan büyümüş olan üç kız kardeşin hikâyesini ele almakta. Beklenmedik bir anda bir mektup ile hayatları karışacak. Bu kardeşlerden birisi doktor, birisi müzisyen, birisi de ise üzüm bağları sahibi olarak yaşamlarını sürdürmekteler. Zamanla bir konuda birleşip birbirlerine bağlanan kardeşler ayrılamaz hale gelirler. Ege bölgesinin şirin bir kasabasında çekilen dizi her bölümüyle ilgi uyandıracak nitelikte. Usta ve güçlü oyuncu kadrosuyla dizi döneminin en çok izlenen ve beğeni alan konumuna ulaşmıştır.

Editör: Wan Haber